Лиляна Боянова, кандидат-кмет на ГЕРБ в с. Долно Драглище: Постигнахме много с Красимир Герчев в предходния мандат, ще довършим започнатото

  • 17 октомври 2019 15:03

  • 275
  • 1
Лиляна Боянова, кандидат-кмет на ГЕРБ в с. Долно Драглище: Постигнахме много с Красимир Герчев в предходния мандат, ще довършим започнатото
©

Кандидатът за кмет на община Разлог, издигнат от ГЕРБ, Красимир Герчев се срещна с жителите на село Долно Драглище. В него единствената кандидатура за кмет е на Лиляна Боянова, също издигната от ГЕРБ, която ръководи селото повече от 20 години.

На срещата присъстваха още кандидатите за общински съветници от село Долно Драглище учителката Таня Механджиева и Христо Огнянов, д-р Мария Копанарова- общински ръководител на ГЕРБ-Разлог, Кирил Калоянов, инж. Атанасия Спасова, Никола Колчев, Георги Крънчев – представител на ВМРО-БНД, Петър Попов, Гергана Костова, Соня Крънчева, Марио Терзиев.

Специален гост на срещата беше народният представител д-р Емил Тончев, израснал в Долно Драглище и посрещнат с бурни аплодисменти.

"В предходния мандат добрата съвместна работа на общинска администрация с кмета на селото Лиляна Боянова даде своите резултати. Изгради се нова отоплителна инсталация на детската градина, направи се много за доизграждането на новия храм в селото, асфалтираха се улици”, подчерта Красимир Герчев.

В новата програма за управление на община Разлог за следващите четири години е предвидено подкрепа за доизграждане на новия храм „Св. Св. Йоаким и Анна" в селото, разработване на цялостен проект за енергийна ефективност на сградата на Дома за възрастни хора с увреждания "Свети Панталеймон", реализиране на проект за изграждане на многофункционална спортна площадка и много други.

Кандидат-кметът на с. Долно Драглище Лиляна Боянова подчерта значението на екипа и лично на Красимир Герчев за постигнатото. „ Г-н Герчев се грижи за всички населени места в общината. Той прие строителството на нашия нов храм като приоритет и съдейства изключително много. Долно Драглище винаги е било будно село с будни жители. И съм сигурна, че на предстоящите избори на 27 октомври ще излезем заедно да се подкрепим, да спечелим изборите, за да спечели селото", каза Лиляна Боянова.

Народният представител д-р Емил Тончев поздрави своите приятели, пожела им здраве и сили, и подчерта значението на местните избори за всяко населено място. „Община Разлог, моето село Долно Драглище, имат шанс да се управляват от можещи и знаещи хора. Не се съмнявам, че ще направите своя избор и на 27 октомври ще подкрепите кандидатите на ГЕРБ”, каза още д-р Тончев.

Последвайте канала на

Novini.bg
275 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.17 | 15:35

1

Абе други кандидати освен ГЕРБ има ли в тая Е*Б*А*Н*А ДЪРЖАВА ??????

Добави коментар

Водещи новини