Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров: С диалог и работа с хората ще променим облика на общината

  • 17 октомври 2019 14:34

  • 148
  • 1
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров: С диалог и работа с хората ще променим облика на общината
©

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров, общинският ръководител на ГЕРБ – Сопот Елка Еленова и кандидати на ГЕРБ за общински съветници се срещнаха с жителите на най-големия квартал в града – Сарая. Те поговориха с хората за проблемите и желанията им как кварталът и градът да придобият по приветлив облик.

Липсата на асфалтирани улици между блоковете и детски площадки, са сред най-наболелите проблеми в района. Оказа се, че при всеки дъжд жителите на „Сарая“ газят кал, а децата няма къде да играят. По думите им кварталът се нуждае също от повече зелени площи и места за отдих.

В хода на разговора Георги Григоров коментира, че общината е длъжник на квартала по отношение на инфраструктура и градска среда и това трябва да се промени още в следващите месеци. След това очерта основните акценти от предизборната си програма, с която смята да управлява, ако получи доверието на съгражданите си.

„Спокоен съм, уверен и знам, че мога да се справя“, коментира Григоров, защото моето мото е "диалог и работа с хората" и аз знам, че заедно ще се справим и ще променим облика на общината“, завърши кандидат-кметът.

Последвайте канала на

Novini.bg
148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.17 | 15:38

1

Абе други кандидати освен ГЕРБ има ли в тая Е*Б*А*Н*А ДЪРЖАВА ??????

Добави коментар

Водещи новини