Кандидатът за кмет на с. Бата Георги Георгиев: Предстои подмяна на водоснабдителната мрежа в селото

Кандидатът за пети мандат като кмет на с. Бата от ГЕРБ Георги Георгиев отчете пред жителите на селото поетите и изпълнени ангажименти през последните четири години, съобщиха от пресцентъра на партията.

Той акцентира на това, че след построяването на втория етаж на местното училище ОУ „Христо Ботев”, през 1966 г., за първи път е извършен цялостен ремонт на покрива му. Освен нов покрив, със средства по капиталовата програма на Община Поморие е изцяло ремонтиран физкултурният салон, класните стаи и компютърният кабинет в училището. Георгиев припомни и за посещението на министъра на образованието Красимир Вълчев в селото. Със съдействието на народния представител от ГЕРБ Ася Пеева, която също присъства на срещата в с. Бата, министърът тогава пое ангажимента за осигуряване на финансиране за изграждане на спортна площадка в двора на училището. На срещата бяха представени всички кандидати за общински съветници и кметове на кметства от ГЕРБ-Поморие.

Друг акцент на кандидат-кмета на с. Бата беше ремонтирането на четири улици и осигурените, чрез подписан договор с ДФ „Земеделие”, близо 6 млн. лева за реконструкция и рехабилитация на водоснабдителните мрежи в селата Бата и Страцин. Проектът е в процес на изпълнение.

Жителите на Бата припомниха на кандидата за кмет на община Поморие Иван Алексиев, че се надяват да бъде изграден, а именно изграждане на заслон за най-малките жители на селото, които ежедневно пътуват до детската градина в с. Страцин.

„Приемам критиката и най-отговорно ви заявявам, че едно от първите неща, с които ще се заема ако бъда избран за кмет, това е осигуряване на помещение – сухо и топло, в което да има подходящи игри и занимания и където родителите спокойно да поверят децата си в ръцете на учител, който ще ги придружи в автобуса до детската градина в Страцин.”, заяви Иван Алексиев.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет