Кандидатът за кмет на Съединение: Искаме втори мандат, за да завършим започнатото

  • 17 октомври 2019 11:31

  • 234
  • 0
Кандидатът за кмет на Съединение: Искаме втори мандат, за да завършим започнатото
©

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански, общинският ръководител на ГЕРБ-Съединение Петя Червенакова и кандидати за общински съветници се срещнаха с пенсионерите в с. Голям Чардак. На срещата присъства и кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Благо Стайков.

Те поговориха за направеното през мандат 2015/2019г., за това, което не е свършено, както и за приоритетите в управлението при спечелването на втори мандат.

По - късно Балкански, заедно с кандидатите за общински съветници проведоха среща – разговор с жителите на село Найден Герово. Те също имаха възможност да чуя за постигнатото през управленският мандат на Балкански, както и да зададат своите въпроси.

Както в повечето населени места в общината и в с. Найден Герово голяма част от населението е застаряващо. Затова, по думите на Атанас Балкански, в следващия мандат трябва да се наблегне на социалната политика в общината. Към момента в селото се реализират проектите „Топъл обяд“ и „ Патронажна грижа за възрастни хора и хора с увреждания“. Над души в Найден Герово се възползват от тези услуги. Кандидатът за кмет отбеляза, че през следващия мандат ще се наблегне на инфраструктурата в малките населени места и подмяна на остарялото улично осветление.

„Направихме доста през изминали мандат, но и много предстои, затова молим за подкрепата Ви, защото искаме да довършим започнатото“, коментира Атанас Балкански.

Последвайте канала на

Novini.bg
234 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини