Томислав Дончев се срещна с представители на бизнеса в Добрич по покана на Надежда Петкова

  • 16 октомври 2019 11:35

  • 236
  • 1
Томислав Дончев се срещна с представители на бизнеса в Добрич по покана на Надежда Петкова
©

„Отдавна познавам Надежда Петкова и знам какво може като професионалист. Но това не е достатъчно, защото ако не е добър човек, не може да свърши никаква работа. Но дори подкрепен от Общинския съвет, един кмет няма как да е успешен, ако няма подкрепата на хората и особено на бизнеса.“ Това каза на среща с над 150 представители на бизнеса вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, който бе в Добрич по покана на кандидата за кмет на местна коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова. В срещата участваха народните представители от ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова, кандидати за общински съветници от местната коалиция.

Кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова представи акценти от управленската си програма, като подчерта, че залага на проактивна подкрепа на бизнеса. За пример тя даде индустриалните зони на града – Северна и Западна, които са с чудесни предприятия, прекрасни инвестиции, модерни технологии, много нови работни места, но инфраструктурата и логистиката са в крайно лошо състояние. Петкова заяви, че ще работи за модернизирането на зоните, за тяхната логистика и транспортна достъпност. Тя обяви намерението си да се подкрепят местните работодатели, тези, които създават, които плащат данъци, които искат да правят и социални проекти. Посочи, че трябва да имаме съвременна нова иновативна професионална гимназия, чиито паралелки да са насочени към бизнеса.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник обясни, че най-важният проект за Северна България е автомагистрала „Хемус“. „До година-две ще има и икономически ефект в населените места, през които минава магистралата“, категоричен бе той.

„Един кмет трябва да е смел, да познава партньорите си в лицето на съседните общини и да знае преимуществата на региона“, заяви Надежда Петкова. Тя обясни, че това ще даде възможност за партньорство с Варна и други общини, през които минава например пътят Варна – Добрич. „Тогава пък ще можем да разчитаме и на скоростен път, за да вържем Добрич с автомагистрала „Хемус“, добави тя.

„В програмата ми на дневен ред е и друг важен обект – летището в Добрич. То е поискано с решение на Общинския съвет, но процедурата някъде зацикли. Трябва да успеем да го вземем и да опитаме да го направим карго. Така регионът ще стане силен“, добави кандидатът за кмет на коалиция ГЕРБ (СДС).
 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
236 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мери

2019.10.17 | 11:53

1

Силна подкрепа за нея. Да измете сегашната сволоч от общината!

Добави коментар

Водещи новини