Борисов в Шумен: Победата не е важна заради кметския стол, а за да се прави добро

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна със структурите на ГЕРБ от Североизточна България.

Това стана в Шумен, където преди това той посети филиала на Медицинския университет във Варна и старческия дом. В зала "Арена Шумен" бяха представени кандидат-кметовете на ГЕРБ от Шумен, Търговище, Разград, Добрич и Силистра, както и претендентите за управленци на общини. 

"Трябва да ходим от къща на къща, така че нашият премиер да бъде горд, че ни има", призова от трибуната областният управител на Разград Гюнай Хюсмен. 

"Борете се за подкрепата на гражданите не само преди избори, а и в първия ден след това. Може да имаш бюджет, екип, съветници. Но без подкрепата на хората не можеш да правиш нищо", призова вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник

"Когато избираме второто ниво на изпълнителната власт, а това са кметовете, много важно е да гласуваме за хора, които ясно са се обозаничили. В смесените райони ще видите хора, които Борисов нарича кукувици, защото не знаят в чие гнездо да снесат своето яйце. Целенасочената политика за Свероизточна България не е спряла още от първия ден", каза финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва

"Като погледнете листата - едно време беше роднина, милиционер. Сега е доктор, доктор, полицай, учител. За моя радост това, което гледам, са добри хора и добри управленци. Много се радвам, че изпълнителната комисия работи така, както трябва. В София, Пловдив, Варна ДПС нямат представители. Тук основната битка ще бъде между нас и ДПС. БСП ще се ориентират по-късно. Имаме един месец да се караме, да агитираме - до изборите. Минават те и трябва да работим. Може да ме изпитате и ще ви кажа във всеки един град какво е направено. Защото единството може да е само в сърцата и главите на хората. Българските мюсюлмани са наши братя", каза в словото си Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той се обърна към ДПС кое им дава основание да говорят за страх. "Ние имаме прекрасен етнически мир. Затова този месец позволявам да се разправяте както намеррите за добре - с демократични, законови средства. После започваме работа. Помните ли какви бяха градовете? А сега какви ги направихме. Плашеха с нас - като дойде Борисов, като дойде ГЕРБ ще ви изсели и ще бутне джамиите. Ние направихме точно обратното. За да бъдат всички добре. Нещо повече - турската държава плащаше на нашите проповедници на българските мюсюлмани. Нашето правителство, нашата партия взе решение - и в момента и християнските, и мюсюлманските духовници са на заплата от българската държава. Ние сме гарант на етническия мир", поясни Борисов.

Той уточни, че е важна победата не заради кметския стол, а за да се прави добро. "Смисълът е да покажем какво сме направили, какво правим и в следващите години какво ще направим. Партията си я гледам като мое дете. Преболедувайте, мобилизирайте се, има смисъл от нас, само за да правим добрини. Ние не се борим да ставаме на 100 г. и да причиняваме няколко национални катастрофи. Защото това са БСП. Причинители са на национални катастрофи", каза Борисов.

Той уточни, че властта не подкрепя никаква война. "Каквато и да е целта, добра война няма, такава е само в песните", заяви премиерът. 

Коментари

  1. 2019.10.16 | 07:31

    Абе до кога ще търпиме тоя наглец ????? Не е ли време да го линчуваме ????

  2. 2019.10.16 | 07:29

    Майка ти тъпа , пъдар !

  3. 2019.10.16 | 05:10

    АКО СТЕ ПО ТЪПИ ОТ НЕГО МУ ВЯРВАЙТЕ.АЗ НЕ МУ ХВАЩАМ ВЯРА.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет