Кандидатът за кмет на Средец от ГЕРБ представи програмата си пред Тракийско дружество "Лазо Лазов"

  • 14 октомври 2019 16:43

  • 380
  • 1
Кандидатът за кмет на Средец от ГЕРБ представи програмата си пред Тракийско дружество "Лазо Лазов"
© Пресцентър на ГЕРБ

Инж. Иван Жабов, кандидат за кмет на община Средец (област Бургас) и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ проведоха среща с членовете на Тракийско дружество "Лазо Лазов" в града, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Досегашния кмет Иван Жанов представи част от приоритетите си, включени в предизборната му програма за следващ мандат на управление. Основните теми, които жителите на града коментираха, бяха свързани с образованието, инфраструктурните проекти в община Средец, както и с ремонта на уличната мрежа. Част от основните артерии на града вече са обновени, на други места реконструкцията тече в момента.

„Част от улица "Васил Коларов" в Средец вече се ремонтира, като по проект е предвидено да бъде изцяло обновена. Включва се и отсечката от площад "България" до пресечката с улица "Тодор Павлов". Средствата, които ще бъдат изразходвани за ремонта са заложени в капиталовата програма на бюджета на Община Средец за настоящата година. Предвидено е подмяна на съществуващата паважна настилка, полагане на асфалтова, както и нови тротоари“, сподели кандидатът- кметът от ГЕРБ.

Иван Жабов и кандидатите за съветниците благодариха на членовете на тракийското дружество за подкрепата и за активната им роля в обществено-културния живот в Средец.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
380 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дамбулова

2019.10.15 | 20:29

1

Тоя не е наред

Добави коментар

Водещи новини