Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна с пенсионери в Белозем

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров, кандидатът за кмет на Белозем Иван Тачев и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с пенсионери в Белозем, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Тримата белоземци в листата на ПП ГЕРБ Генчо Тодоров, Иван Ненов и Елена Узунова призоваха възрастните хора да им гласуват доверие на предстоящите избори, за да продължава развитието на общината и частност на село Белозем. Те уточниха, че ако отново управлява ГЕРБ и Павел Гуджеров ще продължи да се развива читалищната дейност в селото и то да остане „културната столица“ на община Раковски.

От своя страна Павел Гуджеров направи кратък отчет пред членовете на пенсионерския клуб за свършеното през мандата за селото. 1 000 000 е стойността само на новоизградените улици. 70% от фрезования асфалт от ремонта на автомагистрала ”Тракия” бе използван за насипване на крайно компрометирани улици в селото. “Продължаваме да асфалтираме Белозем и в следващия мандат, паралелно с прокарването на водопровода. Тази година сме подменили над 2 км. ВиК мрежа”, обясни още Гуджеров.

„Промените и добрите неща предстоят, само имаме нужда от вашето доверие и подкрепа. Изберете номер 43, за партия ГЕРБ и ние няма да Ви предадем“, призова кандидатът за кмет.

По-рано сутринта отборът на Павел Гуджеров посети и една от най-големите фирми в бранша на оризопроизводството. Работниците изслушаха с интерес за свършеното досега, както и заложеното в управленската програма за следващия мандат и пожелаха победа на Гуджеров и съмишлениците му.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет