По покана на кандидата на ГЕРБ за кмет Иван Миховски министър Кралев посети Троян и заяви: Стартира изграждането на ролбана за биатлон

  • 13 октомври 2019 10:07

  • 452
  • 0
По покана на кандидата на ГЕРБ за кмет Иван Миховски министър Кралев посети Троян и заяви: Стартира изграждането на ролбана за биатлон
© ГЕРБ

По покана на кандидата за кмет на община Троян Иван Миховски, министърът на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във посети няколко спортни обекта на територията на общината, за да се запознае лично със състоянието на спортната инфраструктура.

Обиколката започна от стрелбището за биатлон, където Кралев бе посрещнат от олимпийската шампионка Екатерина Дафовска, Иван Миховски и спортни деятели. Спортният министър пое ангажимент да се разгледа проектът и да се избере най-добрият вариант за изграждане на ролбана за биатлон - включително съвместно финансиране от Министерството и Общината, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Изграждането на ролбана за биатлон в Троян ще доведе до развитие на спорта не само на регионално, но и на национално ниво, категоричен беше Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. Екатерина Дафовска заяви, че Троян има традиции в биатлона и сегашната база е най-подходящото място в страната за такава инвестиция.

Представителите на спортната общественост и министърът на спорта приветстваха целите, заложени в програмата на Иван Миховски - обновяване на спортните съоръжения и изграждане на нова спортна зала в Троян са част от тях. Тя бе представена ден преди идването на министъра на младежта и горещо подкрепена от симпатизанти и приятели на ГЕРБ, както и от коалиционните партньори на кандидата Иван Миховски .

Министър Кралев посети и баскетболен мач между юношеските отбори на Чавдар Троян и ЦСКА, където поздрави и двата тима. Заедно с Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във в Троян беше и народният представител Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за, а гостите посрещнаха и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
452 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини