Кандидатът за кмет на Община Видин Огнян Ценков разговаря с търговци от Общинския кооперативен пазар

  • 12 октомври 2019 21:11

  • 340
  • 0
Кандидатът за кмет на Община Видин Огнян Ценков разговаря с търговци  от Общинския кооперативен пазар
© ГЕРБ

Разговорите ни с търговците и клиентите на Общинския кооперативен пазар са част от нашата кампания, която провеждаме „лице в лице” с гражданите на Видин.

Няма по-добър начин за водене на диалог. Това каза кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков. Той и кандидати за общински съветници на партията разговаряха с търговци и клиенти на видинския общински пазар, съобщиха от пресцентъра на партията. Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Огнян Ценков припомни, че през изминалите 4 години като кмет на Община Видин е имал приемен ден за граждани всяка седмица. „Общината трябва да е отворена за хората, да чува проблемите, желанията и критиките им. Това е белег, че живеем в условията на активно гражданско общество”, каза кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ. Търговците от Общинския пазар благодариха на Огнян Ценков, за това че техните искания са били чути. „Още в началото на изтичащия мандат, ние поискахме среща с Вас. Молбата ни бе, когато помещенията на пазара се отдават под наем, срокът на действие на договорите да бъде максималният, който законът за общинската собственост позволява – 10 години. Изпълнихте искането ни и по този начин всички ние, които сме наематели, можем да влагаме и собствени средства за подобряване на помещенията, в които работим. Правим го, защото сме спокойни и сигурни, че в продължение на 10 год. ще стопанисваме обектите”, казаха търговците.

Огнян Ценков и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ коментираха с видинските граждани и възможността, чрез преференциално гласуване да дадат своя глас за предпочитан кандидат. „Това е най-добрият начин гражданите на Видин да имат реално представителство в местната власт”, заяви Ценков. „Това е поредната кампания, в която се правят опити общественото мнение да бъде манипулирано чрез агресивно говорене и фалшиви новини. Кандидати, които от десетилетия са в местната власт, продължават да говорят само за проблеми и да търсят чужда вина. Крайно време е ние, кандидатите за местна власт, да проявяваме уважение поне към избирателите, ако не към себе си. Ние от ГЕРБ не участваме в такава кампания. Лице в лице с Вас даваме отчет и представяме програмата си за бъдещо управление. А посланието ни е – работа за Видин”, каза още кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
340 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини