Ева Митова: В ж.к. "Суха река" са изградени 7 нови детски площадки

Кандидатът за кмет на район „Подуяне“ от ГЕРБ/СДС/ Ева Митова и кандидатът за общински съветник Силвия Христова проведоха открита приемна с граждани на пазара пред парк „Герена“, който бе изцяло реновиран през 2014 г.

Пред жители на района Ева Митова изтъкна, че в парка през последния мандат е обособена специална градинка за разходка на кучета. Тя отчете, че в ж.к. „Суха река“ са изградени 7 нови детски площадки, а една е изцяло реновирана.

Кандидатите запознаха хората с плановете за облагородяване на парка през следващите 4 години. „Първата стъпка е изграждането на метрото, което до края на 2019 г. ще пристигне до бул. „Владимир Вазов“ между ж.к. „Суха река“ и ж.к. „Хаджи Димитър“. След три години градският влак ще стигне и до жк „Левски Г“. Планира се изграждането на многоетажен паркинг на ул. „Черковна“ в ж.к. „Суха река“, както и два многоетажни паркинга в ж.к. „Хаджи Димитър“. Отделно два буферни паркинга ще бъдат изградени на бул. „Владимир Вазов“ към спирката на метрото“, добави Митова.

Силвия Христова и Ева Митова заявиха, че ако получат доверието на гражданите ще продължат да работят със същата енергия за подобряването на средата за живот в района.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет