Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ в Пловдив Стоян Алексиев: Ще вложа цялата си енергия в работата за района

Многобройните посетители в градинката на площад „Чехов“ в Пловдив отново могат да ползват чешмата. Тя бе възстановена със съдействието на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ Стоян Алексиев.

„Много хора от различни възрастни се събират в кварталните градинки и е обяснимо желанието им да има питейна вода. Тези дни бяха възстановени чешмите в парковете „Луксор“ и „Надежда“. Предстои пускането и на чешмичките в парка при кръстовището на ул. „Иван Рилски“ и ул. „Панагюрище“, както и в парк „Сърнена гора“, каза кандидат-кметът за „Северен“.

Последните осем години, откакто Стоян Алексиев е директор на общинското предприятие „Градини и паркове“, броят на чешмите в Пловдив е увеличен почти двойно и сега те са над 50. По негова инициатива към тях бяха монтирани електрически механични устройства, чрез които водата тръгва автоматично в часовете, когато в парковете има хора. Така се предотвратява разхищението на безцененния природен ресурс, а и се пести от сметките за вода, които плаща общината.

Кандидатът за районен кмет Стоян Алексиев е категоричен, че ако на местните избори на 27 октомври получи доверието на гражданите, ще вложи цялата си енергия в работа за района, така че „Северен“ да стане най-доброто място за живеене в Пловдив. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет