Пламен Алексиев, кандидат за кмет на Радомир: Продължаваме да развиваме спорта в общината

  • 07 октомври 2019 11:56

  • 246
  • 0
Пламен Алексиев, кандидат за кмет на Радомир: Продължаваме да развиваме спорта в общината
©

Ще продължавам да работя за развитието на спорта в община Радомир, защото той е начинът за физическото и духовното израстване на младите хора и алтернативата на всички пороци на нашето съвремие. Това заяви кандидатът за кмет на община Радомир Пламен Алексиев, който присъства на футболната среща между „Витоша“ (Долна Диканя) и „Металург“ (Перник) от Източната Областна футболна група – Перник.

Той посочи, че на територията на общината се издържат три селски футболни отбора – „Витоша“ (Долна Диканя), „Ботев“ (Друган) и „Верила“ (Дрен), съставени почти изцяло от местни момчета от общината и мачовете им са удоволствие и развлечение за местните жители.

,,Те се гордеят с тези отбори и с трепет чакат края на седмицата, за да изживеят тръпката от мачовете и да стискат палци за любимците си. Тези хора в трудните времена, в които живеем, заслужават да им осигурим това удоволствие. Ремонтирали сме съблекалните в Долна Диканя и Друган, покриваме съдийските такси на отборите, осигурихме и нова поливна система за терена в Долна Диканя. Преди началото на сезона закупихме нова екипировка и топки за трите отбора'', каза още Алексиев и допълни, че ако бъде отново избран за кмет на община Радомир, ще продължава да инвестира в развитие на футбола на село.

На футболната среща присъстваха още Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, кандидатът от листата на МК ГЕРБ-СДС Емил Колев, както и Елинчо Колев, кмет на село Долна Диканя.

Последвайте канала на

Novini.bg
246 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини