Кандидатът на ГЕРБ (СДС) за кмет на Божурище Мартин Асенов: Имам добрите идеи и енергията да работя за развитието на общината

  • 04 октомври 2019 11:50

  • 903
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ (СДС) за кмет на Божурище Мартин Асенов: Имам добрите идеи и енергията да работя за развитието на общината
© Пресцентър ГЕРБ

С отслужването на водосвет за здраве, благоденствие и успех в църквата „ Света Троица“ стартира кампанията си за местни избори 2019 кандидатът на местната коалиция ГЕРБ(СДС) – община Божурище, Мартин Асенов.

По-късно в читалище “Христо Ботев 1934” се състоя официалното откриване. Областният координатор на ПП ГЕРБ – София област и министър на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard представи кандидатурата на Мартин Асенов. "Имаме нужда от нови лица – морални и честни, за да развиваме общината заедно. Мартин има доверието на ПП ГЕРБ, той е нашият кандидат, който ще води община Божурище напред", заяви Ангелкова.

Официални гости на откриването бяха Борислав Борисов - зам.- областен координатор на ГЕРБ и кандидат-кмет на с. Петърч, Трайко Младенов – кандидат за кмет на ПП ГЕРБ в община Костинброд, д-р Атанас Тенев - председател на Общинския съвет в Костинброд, Юлиян Леков - председател на СДС-София област и други.

В емоционолна реч Мартин Асенов представи своите приоритети за четеригодишното управление: "За мен Божурище е кауза, защото живея тук и искам да остана тук. Имам добрите идеи и енергията да работя за развитието на общината. Да успеем заедно!"

Пред пълната зала бяха представени кандидатите за общински съветници в листата на коалицията, както и кандидатът за кмет на с. Пролеша - Росен Ризов и кандидатът за кмет на с. Хераково - Николай Митров.

Жители на общината, партийни членове и симпанизанти имаха възможност да зададат въпросите си и да разговарят с кандидатите.

Последвайте канала на

Novini.bg
903 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини