Жители на Велико Търново към Даниел Панов: Искаме победа още на първи тур

03 октомври 2019 15:27

Жители на Велико Търново към Даниел Панов: Искаме победа още на първи тур
©
342 0

Великотърновци пожелаха на Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, да спечели местните избори още на първи тур, за да продължи цялостното обновяване на кварталите в Старата столица.

Панов, който е кандидат-кмет за трети мандат, бе посрещнат сърдечно в квартал „Чолаковци“. От жилищния район започна реализацията на новия модел инвестиции в кварталната инфраструктура – облагородяване на междублокови пространства, изграждане на тротоари и създаване на паркоместа, обновяване на училища и детски градини. Този модел на цялостно обновяване ще бъде приложен и в останалите квартали на Велико Търново.

„40 години нашият квартал бе забравен. Искаме победа още на първи тур, заслужавате го, всички ви подкрепяме“, обърнаха се великотърновци към Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, по време на срещата си с него. Хората изразиха категоричната си подкрепа и за санирането на блоковете.

„Близо 60 жилищни сгради са с одобрена документация по националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Повече от 15 от тях са в кв. „Чолаковци““, обърна се към великотърновци Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,.

В разговорите с хората участваха и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС с номер 43 – Венцислав Спирдонов, Деян Хаджийски, Георги Марков, Жельо Желев.

Жители на великотърновския квартал „Бузлуджа“ се похвалиха с резултатите от програмата „Моята градинка“, реализирана през двата управленски мандата на Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,. Китни, цветни и зелени зони красят пространствата около блоковете.

„За четири години  „Моята градинка” се развива активно и кв. „Бузлуджа“ е пример за това. В целия град са облагородени над 120 зони и междублокови пространства по идеи на гражданите. Засадени са над 4000 цветя и храсти, както и над 200 дръвчета. „Моята градинка“ е успешна инициатива, която ще има още по-силно развитие през следващите четири години“, обърна се към хората Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,, който бе топло приветстван в квартала. Заедно с него бяха и кандидатите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и СДС – Деян Хаджийски и Мирослав Трифонов.

„Да изглеждат кварталите добре е ангажимент на всички нас. Благодаря ви, че показвате висока гражданска активност и отговорност, че помагате с идеи и решения, че сме заедно в усилията ни Велико Търново да е още по-добро и привлекателно място за живеене“, похвали великотърновци Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,. Той посочи, че след Стария град и кв. „Чолаковци“ планираните дейности за цялостно обновяване на градската среда – изграждане на улици, тротоари, междублокови пространства, паркоместа, обхващат и останалите квартали. Конкретно за кв. „Бузлуджа“ е заложено е  и довършване на няколко проблемни улици, а първата стъпка са отчуждителни процедури за терените. До средата на месеца се очаква и пускането на новата четирилентова пътна връзка към жилищния район.

 

Novini.bg
342 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини