Кметът на Гюргево Николае Барбу подкрепи Диана Иванова за кмет на Русе

Кандидатът за кмет на oбщина Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова се срещна днес с кмета на oбщина Гюргево Николае Барбу в присъствието на областния координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Пламен Нунев и Наталия Кръстева – член на общинското ръководство на партията. Заедно те обсъдиха проектите с европейско финансиране, които двете общини изпълняват в момента и набелязаха бъдещи цели за развитието на двата побратимени града, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Барбу заяви, че двете Общини работят от години активно и постигат добри резултати. „Имаме много добри 4 проекта с Русе, които изпълняваме в момента. Още един предстои да бъде реализиран. Надявам се, когато победите, да работим заедно“, заяви Николае Барбу.

„Това е и нашето желание. Инерцията, която е придобита да продължи с още по-висока скорост. Нашата програма включва отварянето на Русе към река Дунав, затова е много важно партньорството с Гюргево. Съпричастни сме и с проекта в Букурещ за изграждане на българска църква“, каза от своя страна Диана Иванова.

Пламен Нунев от своя страна благодари на Барбу за добрата организация от страна на маратона между Русе и Гюргево.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет