Кандидатът за кмет на район „Младост“ от ГЕРБ с въпрос за Центъра за лечение на наркомании в двора на Окръжна болница

„Необходима е бърза реакция за намиране на адекватно решение по повод преместването на Центъра за лечение на наркомании двора на Окръжна болница в „Младост“. Това каза кандидатът за кмет на район „Младост“ от листата на ГЕРБ /СДС/ Мария Илиева, съобщиха от ПП ГЕРБ.

„Като родител съм притеснена. Задала съм въпрос към министъра на здравеопазването относно това кога е взето решение за разполагане на Центъра на територията на район „Младост“ и какви дейности се извършват в него“, съобщи Илиева.

Тя уточни, че до намирането на адекватно решение е потърсила съдействие от 7 РПУ – София и има тяхното уверение, че като превантивна мярка ще осигурят засилено полицейско присъствие в района.

„Задача на районния кмет е да търси решение заедно с всички участващи институции. Първото нещо, което ще направя, ако жителите на „Младост“ ми гласуват доверие на 27 октомври – е да попитам: „Къде е сега действащият кмет на района (районната администрация) и какви действия е предприел за предотвратяване разполагането на Центъра в район „Младост“.

Коментари

  1. 2019.10.01 | 12:50

    Да му писне на човек от Герберащина в тая умрела държава !

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет