Даниел Панов от ГЕРБ и Милен Михов от ВМРО в дебат за кметското място на Велико Търново

  • 01 октомври 2019 08:40

  • 1196
  • 1
Даниел Панов от ГЕРБ и Милен Михов от ВМРО в дебат за кметското място на Велико Търново
© Снимки: Булфото/ Нова телевизия

Не мисля, че компроматите са това, което трябва да се използва в една предизборна кампания. Всеки кандидат застава с лицето си, решенията и това, което е направил за Велико Търново. Това заяви кандидатът за кмет на Велико Търново от ГЕРБ Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той дебатира по важните теми за града с кандидата за кмет от ВМРО доц. Милен Михов.

“Всичко онова, което направихме трябва да се доразвие. Всички прокети, които планираха от моя екип предстоят да довършват. Всеки ден съм с жителите на Велико Търново. Хората ме мотивират. За последните 8 години с моя екип издигнахме Велико Търново. Градът стана добро място за живеене и отглеждане на деца”, каза още Панов.

“Развивал съм този град не само като кмет, но и като управител на туризма. 47% от БВП на Велико Търново е свързан с туризма. Тази година планирахме да завършим исторически обекти и улиците в старата част на града”, допълни кандидатът за кмет от ГЕРБ.

"Условията за учениците са по-добри, тази година имаме около 100 деца повече в училищата. 1200 бебета са родени за изминалата година. Има ръст на раждаемостта", категоричен бе Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,.

“Не вярвам, че някой от кандидатите ще използва компромати", заяви още доц. Милен Михов от ВМРО.

“Да те изберат великотърновци, значи да завоюваш вниманието и уважението на жители на една древна столица. Чувствам се подготвен за кмет на Велико Търново. ВМРО има трайно присъствие в местната власт. Зад мен стои един организиран екип", разкри кандидатът за кмет на Велико Търново.

"Не само туризмът изисква внимание, но и ИТ секторът. Велико Търново стана център на тази индустрия. Да не изпускаме този сектор от нашето внимание", категоричен бе доц. Михов.

"Предлагаме и да се обсъди механизма за безплатни детски градини. Постижимо е", завърши доц. Милен Михов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1196 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АЛО !!

2019.10.01 | 17:25

1

ЗАЩО НИЩО НЕ ПИШЕТЕ И ЗА ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА КОЯТО СЪЩО УЧАСТВА ?? ГЛУПАЦИ !!

Добави коментар

Водещи новини