Савина Савова, кандидат за кмет на район „Възраждане“: Обещанията, които дадох преди 4 години, днес са реалност

  • 30 септември 2019 17:30

  • 977
  • 1
Савина Савова, кандидат за кмет на район „Възраждане“: Обещанията, които дадох преди 4 години, днес са реалност
© Пресцентър на ГЕРБ

Кандидатът за кмет на столичния район „Възраждане“ от ГЕРБ/СДС Савина Савова събра членове и симпатизанти на коалицията в православния храм „Св. Николай Софийски“ на водосвет за здраве и успех.

По традиция всяка предизборна кампания на ГЕРБ-Възраждане започва в този храм и благословията на отец Спас.

На среща след водосвета Савина Савова сподели с присъстващите, че с отговорност е управлявала район „Възраждане“ като част от екипа на кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и може с гордост да каже, че обещанията, дадени преди четири години, които за някои са изглеждали само мечти - днес са реалност.

„За първи път от 30 години в София е изграден нов парк - парк „Възраждане“, в който на 52 дка са изградени циркова и детска площадка, амфитеатър и зони за отдих. Паркът се намира до друг също новоизграден спортен комплекс „Спортна София 2000“ в „Зона Б-5“. Към парка на площ от 25 дка се изгражда и първият общински аквапарк с 5 външни басейна, от които 3 детски, закрит басейн с минерална вода, SPA комплекс, детски площадки, паркова част с богато озеленяване и чешми. Изградихме 9 площадки за фитнес и стрийт фитнес на открито и обновихме 11 детски площадки в междублокови пространства. Изградихме „Градина на Доброто“ - ново парково пространство за отдих и спорт, в „Зона Б-5”, при бл. 15, 16, 18. Там цялостно облагородихме 11 дка зелени площи с 3 детски площадки, спортен комплекс с многофункционално игрище и площадки за фитнес и стрийт фитнес на открито, зона за разходки, кътове за отдих нова паркова мебел и зона за разходка на домашни любимци. С доброволческа инициатива преди дни засадихме 40 японски вишни“, отчете кандидатът за районен кмет.

Савина Савова благодари за доверието и подкрепата на ПП ГЕРБ и на хората и ги увери, че „заедно можем да продължим да реализираме проектите за съхраняване на културно историческото наследство на Стара София и за развитие и модернизиране на район „Възраждане“ като новото бизнес сити на столицата, което е част и от Програмата на кандидата за кмет на София от коалиция ГЕРБ /СДС/ Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Както и до сега доказахме, успехът е в екипната работа“.

В листата на коалиция ГЕРБ /СДС/ кандидати за общински съветници от район „Възраждане“ са Борислав Борисов – издигнат от ГЕРБ, Борислав Борисов – издигнат от СДС и арх. Николай Диков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
977 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ели

2019.10.08 | 09:48

1

На добър час Савина, ти си успешен кмет и си вършиш работа!!! Успех на теб и на твоя екип!

Добави коментар

Водещи новини