Джамбазки: Не очаквайте от нас хвърляне на боб. Залагаме на местни, свестни и известни

  • 25 септември 2019 15:46

  • 408
  • 3
Джамбазки: Не очаквайте от нас хвърляне на боб. Залагаме на местни, свестни и известни
© ВМРО

Не вярваме на нумерология. Залагаме на местни, свестни и известни за кандидати за кметове и общински съветници. Не очаквайте от нас хвърляне на боб, гадания и смешки в тази посока.

Това заяви пред журналисти в сградата на ЦИК кандидатът на ВМРО за кмет на София и заместник-председател на партията Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Кандидатите на ВМРО за кметове и общински съветници в София ще са с номер 34 в интегралната бюлетина на предстоящите на 27 октомври местни избор. Това стана ясно днес, след като в ЦИК беше теглен жребий за номерата на партиите.

 

 

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
408 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.09.25 | 17:05

2

От трите най-важното е да са свестни, но те бягат от политиката.

да, ама

2019.09.27 | 15:36

3

Не залагате на ученолюбиви. А Данчето Самоковскоселска (не Кюстендилска) заяви, в прав текст, че на Графа са се учили. Пък дърт гамен "кореняк софиянец от пъпа", рано в започващия ТВ ден яростно сипеше похвали за направените чешмички (?!) в София. Сигурно имаше предвид превърнатата в боклучарник и очукана през последните години прекрасна чешма от розов мрамор пред Народния театър, чешмата с гълъбите (окрадени) в градинката пред ЦДА от "металици", порутения УНИКАЛЕН фонтан с Фламингото (също окрадено) на изхода на Градската градина към Оборище - ПОЗОР ЗА СОФИЯНЦИ И всичките им ДОСЕГАШНИ КМЕТОВЕ ОТ 1992 г. до сега!!!!!, емблематичната чешма на гърба на БНБ, прекрасната композиция на Пиротска, вляво от Централни хали ... Абе, изобщо...

2019.09.25 | 16:20

1

глупости почна да ръси

Добави коментар

Водещи новини