Асен Кючуков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай

  • 24 септември 2019 15:07

  • 1159
  • 5
Асен Кючуков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай
© ПП ГЕРБ

Асен Кичуков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

От 2015 година той е председател на Националната конфедерация на тютюнопроизводителите, която има 7000 членове от цялата страна. Когато през 2009 година започват проблемите на производителите на тютюн, успява за 8 години, със съдействието на правителствата на ГЕРБ и лично на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да осигури за малките и средни производители около един милиард лева.

„Аз съм от 2005 година в Дебър. Очаквахме да се случат много неща, но надеждите ни са излъгани. Шестнадесет години чакане и все едно и също – празни обещания, колкото да мине времето и да излъжем хората за още един мандат. Докога? Докога управляващите на тази община ще бъдат глухи за проблемите на жителите й. Докога управляващите на тази община, настанили се удобно в меките си кресла, ще мислят само за себе си, а не за децата и младите хора, за техните родители, дали младините си за прогреса на тази община. Ето сега е моментът. Очакванията на хората, както и моите лични очаквания, ме подтикнаха да взема това важно решение – да се кандидатирам за кмет на Първомай, коментира кандидатът за кмет Асен Кючуков и добави, че е сигурен, че може мога да се справи, че може да помогне на всички жители на общината, без значение от партийните им пристрастия.

Той вече е готов и с приоритети си, ако стане кмет:

*Готовност с 50 проекта в първите три месеца от новото управление.

*Грижа за децата. Нови детски площадки и нови детски градини.

*Нова спортна зала, ще бъде изградена в рамките на мандата.

*Инфраструктурата на Първомай - подмяна на тротоари, реновиране на парковете, преасфалтиране на улици.

*Внимание към всички населени места.

*Околовръстният път на Първомай.

*Нови изследвания на водата в Първомай. Ако уранът е над допустимите норми – търсим източници за ново захранване на града.

*Нови инвеститори в общината.

*Стриктен контрол при изпълнението на проектите – качество, срокове. Всяка стотинка ще бъде следена.

*Подкрепа за бизнеса и достойно заплащане на роботниците.

*Изключително внимание към възрастните хора. В заключение Кючуков подчерта, че е убеден, че ако получи доверието на първомайци ще направи така, че да живеят по-добре, да имат по-добри условия за професонално и лично развитие.

„Аз ви обещавам лесни за изпълнение неща, но трупани и неизпълнени с години. Сегашното управление на общината, окопало се в нея вече 16 години, е безразлично към брадясалите проблеми, няма желание да реши нито един от тях. То е заспало. Отдавна заспало и върви по инерцията на времето. Така не става. Така ще тъпчем на едно място и ще се залъгваме с дреболии. Затова се изправям пред вас с категоричното убеждение, че промяната е наложителна. Това е битка, която един човек не може да води. Тя ще е успешна, ако имаме здрав и сплотен отбор. Вие сте този отбор, който трябва да се изправи срещу 16-годишния застой, срещу мъртвилото, което всеки ден спира живота ви. Да се обединим и да изпратим миналото!“, призова кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Първомай Асен Кючуков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1159 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Мечо

2019.09.29 | 11:03

5

Ах господин Кичуков добър човек сте амаа госпожа Попова ще ви завлече яко към блатото и нейните мизерии

ГЕРБ

2019.09.24 | 15:55

1

Тва помаче от с.Падина, Ардино е най-голямото падение на ГЕРБ.

Кирил

2019.09.28 | 18:28

4

Помаче не помаче човека е най-достоен от всички в листата. Как този първомайски манталитет да плюем всеки по-добър и по-успял от нас не изчезна. Ние като не сме помаци да не би да сме нещо по-различно от едно завистливо и затънало в мизерията на собствените си мисли племе.

Илия

2019.09.28 | 18:21

2

Господин Кичуков е една наистина достойна кандидатура !! Този човек има хъс за промяна има хъс да направи крачки в развитието на град Първомай ! Мисля, че трябва да помислим реално и да оставим на страна религията на господин Кичуков и да го подкрепим ако искаме промяна. Единственото което можем да направим като разсъждаваме по този начин наричайки го “помак” е отново да обречем град Първомай на 4 години провал през който промяна отново няма да има. Важно е да подкрепяме личности като кандидатурата ма ГЕРБ който ще бъдат готови да направят промени за да се докажат в малкото ни общество. Града ни има нужда от трезво мислещ човек който е готов да вложи всички средства за да направи града ни по-добър за живеене.

Петя

2019.09.28 | 18:23

3

Много добре казано ! Дано поне един път народа ни остави злобата на страна и погледне реално на нещата ! В очите на господин Кичуков се вижда желание за промяна !

Добави коментар

Водещи новини