Кандидатът на "Воля" за кмет на София тръгнал да емигрира, Марешки го спрял

Нашият кандидат за кмет на София е един достоен българин – инженер Пламен Христов, с няколко езика, който такива като конкурентите ми го бяха напъдили за чужбина. Със зелена карта тръгваше, аз го спрях, дадох му шанс. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

С моята практика дарявам силата на хората, че могат да успеят, да останат тук и да се грижат за собствената си родина, заяви Марешки.

Той уточни, че няма да се кандидатира за кмет на Варна. Два пъти съм се кандидатирал и два пъти останах на второ място – системата ме уби. В момента ситуацията в София е подобна. Конкурентът на г-жа Фандъкова твърди, че столицата е мръсна и корумпирана, но единственият кандидат, който не е част от това, е Пламен Христов. Той е част от бъдещето, от надеждата на София, посочи Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, като обяви, че ще иска подкрепата на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за кандидата на "Воля" за кмет на София, тъй като държавният глава е казал, че ще подкрепи всеки, който работи за благоденствието на българския народ. Такъв, според Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, е Пламен Христов.

Лидерът на "Воля" коментира и отношението си към Русия контекста на шпионския скандал.

Жена ми е рускиня, децата ми имат двойно гражданство – българско и руско, и аз имах двойно гражданство преди да вляза в политиката. Моите отношения с Русия са като на голяма част от българските граждани, които обичат някои по-близки до нас, като руснаците. Затова сега затъваме - защото сме в сферта на американците, заяви той.

Искам да има честни и почтени български политици, които да защитават българския интерес. Ние сме български родолюбци, за нас България е над всичко, а след това са отношенията ни с други държави, и то само ако отговарят на българския интерес, а не да ни изнудват по най-грозния начин, подчерта Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Той прогнозира, че цените на горивата ще се понижат, въпреки атаките с дронове срещу саудитски петролни станции. Саудитска Арабия много бързо се възстанови. Но атаките потвърдиха думите ми, че бъдещето е на дроновете, а ние купуваме четири ненужни изтребители. След четири години никой няма да лети със самолети, и НАТО няма да го има. Ние плащаме за миналото, а хората вървят напред. Трябва да сме изпреварващи, а сме догонващи, коментира Марешки.

Той посочи, че подкрепя реализирането на проекта АЕЦ "Белене". Трябва да оставим нещо в бъдещето, за нашите деца, което ще ги спаси след 50-60 години, което остава във времето и работи за България, както е АЕЦ "Козлодуй", заяви Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

 

Коментари

 1. 2019.11.06 | 17:45

  че Марешки е фашист, а той бил путински фашист.

 2. 2019.09.19 | 00:47

  Що п*р*е*е*б*а човека да не замине бе пидал ?

 3. 2019.09.18 | 22:44

  Кандидатът на "Воля" за кмет на София тръгнал да емигрира, Марешки го спрял !

  Като казаха, че са разкрили шпионин и той тръгна да бяга, ма сега се кандисал за кмет.

 4. 2019.09.18 | 22:36

  Женати ли ти каза да излезем от нато

 5. 2019.09.18 | 21:47

  Да

 6. 2019.09.18 | 20:15

  Всеки втори българин желае тук, скоро да прочете новина от рода :
  "След агония пукяса, ДрагалЪвският гърбат Ай дук!"

 7. 2019.09.18 | 20:09

  Xameleona magare6ki kaza

 8. 2019.09.18 | 19:57

  Ти да видиш

 9. 2019.09.18 | 19:55

  Бърка марешки - да не би да е червена карта за масква?

 10. 2019.09.18 | 18:21

  Иначе сте рашофили големи! Ама кандитата ви за кмет кандидат за зелена карта.... Само не знам как като вижда хората тези неща не им светва, че сте просто рублофили. ...не, кешофили!
  Смех голем!!!!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет