БСП в Казанлък издигна капитан Стоян Петров за кандидат-кмет

  • 11 септември 2019 16:49

  • 390
  • 1
БСП в Казанлък издигна капитан Стоян Петров за кандидат-кмет
© БСП

52-годишният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров е кандидатът за кмет на община Казанлък от БСП.

Това реши единодушно общинската конференция на социалистите на 9-ти септември, която прие акцентите за управлението на Казанлък. „Да бъде прекратено противопоставянето – власт - граждани, власт - бизнес, власт - партии и неправителствени структури. Да се създаде пълна прозрачност на общинските средства и на общинската собственост. Да бъде спрян административният рекет над фирми и граждани.”, към това призова безпартийният кандидат за кмет, който е и водач на листата с общински съветници.

„Доказали сме в годините, че БСП е упование и носител на идеи за по-добър живот на хората, доказали сме своята непримиримост към користните стимули и непрозрачното разходване на общински пари, както и че сме социално чувствителни към образованието, здравеопазването, обществения ред и сигурността”, подчерта председателят на БСП-Казанлък Румяна Друмева – втора в листата с кандидати за общински съветници. В предизборната кампания ще се включи и народният представител от Казанлък Донка Симеонова.  

Делегатите дадоха висока оценка на  представителите на БСП  в местния парламент в мандат 2015г. – 2019г. и гласуваха отново да са част от местната законодателна власт в Казанлък.  Доверие бе дадено и на нови лица експерти в различни области, една трета в листата ще са представители на гражданската квота, чиито имена  до дни ще утвърди Общинският съвет. Приета бе и Визия за община Казанлък.

Конференцията гласува единодушно и кандидатите за кметове на Розово – Валентина Лазарова, на Горно Черковище – Даниел Кръстев, на Кънчево – Димитър Нов, Овощник – Иван Колев, на Копринка – Иван Писков, на Ръжена Ивайло Георгиев, Крън – Иван Иванов, Дунавци – Лалка Тодорова и за Шейново – Петър Добрев. За останалите населени места БСП ще обяви скоро своите номинации, съобщиха от пресцентъра на партията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
390 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
интересно

2019.09.11 | 19:26

1

В Червен бряг издигат генерал ,в Кнежа военен летец,в Казанлък капитан ,питам се военен преврат ли подготвят комунягите ,или подготовка на шумкари.

Добави коментар

Водещи новини