Борислав Игнатов - кандидат за кмет на София: Стоя до моето момиче и я обичам

Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, но смятам, че обществото трябва да знае фактите, това заяви арх. Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на – кандидат за кмет на София във Facebook.

"Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине. Тя предприема необходимото снимките да бъдат свалени. Незабавно подава и жалба в МВР, към която предава и флашка с разпространените против волята ѝ снимки. Следствието обаче остава без резултат. Сега, когато тези снимки се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и вече се превръщат в инструмент за долнопробна атака в политическа кампания", посочи още той.

"Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив? Явно си мислят, че всичко е позволено, за да запазят отровното статукво и да откажат нормалните хора да искат промяна. Аз обаче не се отказвам, напротив - ще водя тази кампания с още по-голяма решимост", заяви кандидатът за Московска 33.

"Надявам се всичко това да послужи на други млади хора да се предпазят от грешки на кого се доверяват и как се държат в дигитална среда. Благодаря на всички, които искрено ни подкрепят. Давате ни сили в много труден за нас момент. Стоя до моето момиче и я обичам", завърши поста си  той.

Коментари

 1. 2019.09.10 | 00:46

  чета и не вярвам на прочетеното...българинът станал либерал ...той , българинът по принцип и по душа си е к..ва - щом някой копае в двора на съседа е либерално настроен, но заорът ли ж бустана на жена му либерализацията му се изпарява и еманципацията му през призмата на либерализацията му го превръща в убиец ,а в добрия случай домашен насилник.
  Ало либералите ... за боклуци ж политиката място няма.
  Какво щеше да е ако този смешко заемаше този пост и беше изнудван
  Те да се обичат...ама то е жидно ,че си я влече.Утре като се появят нови снимки
  За новите либерали има една притча за жабата и вола
  Прост народ ,слаба държва...

 2. 2019.09.08 | 20:54

  Това не е мъж,а ПОМИЯР...в нормалните държави при една такава случка на жената й се реже главата или бива отхвърлена от обществото а развода е мигновенен наймалкото да изтриеш срама и да го измиеш..Този тук не знае какво е чест...какво остана за мъжество..Срамувам се от такива НЕЩАСТНИЦИ

  1. 2019.09.09 | 20:46

   Я па тоа. Да те напусне жена ти, да и качиш гола снимка от анонимен профил и заради това после да и отрежат главата. Доста си жалък. Ходи по онея държави дето живеят така да ти отрежат твоята глава. Станахте гнусни троловете

  2. 2019.09.08 | 21:09

   Много елементарен и ТЪП човек си за да направиш такъв коментар. Явно си много нещастен човек. Гнус.

 3. 2019.09.09 | 12:11

  Ехаааа, колко благороден стана българина. Половинката му си показва сливиците от към задните части, но няма проблем. Само се чудя как би се появявала на обществени мероприятия и съзнанието, че всички са наясно с възможностите на детеродните и органи? А и нагли бре - вместо да сведат глави и да чакат да се забрави тази грандиозна издънка, те упорстват - аз продължавам напред, до победата въпреки всичко, ще използвам нещастието на приятелката си, за да ме изберат за кмет поне от съжаление - може и да поплача малко, ако се налага ...…. Веднъж дошъл в София от Варна, ще ме върнат обратно само с шутове...…… Той, Манолова...….. всички един дол дренки.

  1. 2019.09.09 | 15:20

   Явно някой другари забравят, че кандидата за кмет на София е архитект Б. Игнатов, а не някой негови близки хора. Ние имащите право на глас ни интересуват качествата на кандидата Игнатов които като архитект е няколко класи над Фндъкова бсп2 герб- филолог и Манолова Галева бсп1- правист. С РАЗТЕГАНЕ НА ЛОКУМИ И ПОЛЗВАНЕ НА ПОПУЛИЗЪМ В ИЗОБИЛИЕ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНА СОФИЯ. СОФИЯ НЕ Е ОПИТНО ПОЛЕ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ. ЗА ПРОБЛЕМАТИКАТА НА СТОЛИЦАТА НИ ТРЯБВА СПЕЦИАЛИСТ КАТО АРХ. ИГНАТОВ, А НЕ ВЪЗДУХАРИ БЕЗ ПОКРИТИЕ. ФИРМИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ БСП И ГЕРБ НАКАЦАЛИ ПО ВЕРИГАТА ЗА ДА ИЗТОЧВАТ ОБЩИНСКИЯТ БЮДЖЕТ И ЕВРОФОНДОВЕТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ. А ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО С НОВИ ЛИЦА И ТО КОМПЕТЕНТНИ.

 4. 2019.09.09 | 07:49

  Стой си до момичето,но не като кмет. Ако не бяха излезли снимките сега, щеше да бъдеш шантажиран в бъдеще и кой знае какви поразии би направил, за да ги запазиш в тайна.

 5. 2019.09.08 | 22:27

  всеки има минало , но искаш ли да си общественик , трябва да си за пример
  какъв пример се дава тук
  всеки да си отговори сам

  1. 2019.09.09 | 00:13

   Ако не можеш да се справиш с човека до теб, как ще се справиш с два милиона човеци ?!

  2. 2019.09.08 | 23:37

   Така е всеки има минало, НО всеки трябва да носи отговорност за своето собствено минало. Миналото на другите не е и не трябва да бъде твоя отроворност. Миналото дори на най-близките ти хора ТРЯБВА да бъде САМО и ЕДИНСТВЕНО тяхна отговорност. Обществените личности трябва да служат за пример, но САМО и ЕДИНСТВЕНО със собствените си постъпки, а не на база дали негов близък е направил глупост в миналото си или не.

 6. 2019.09.08 | 23:57

  Светът е станал една медия.Така ,че свиквайте.Всеки си има мръсни тайни и това е ясно.Няма значение какъв си.Преди 40 години не бих си и помислил,че някой ще чете написано от мен на една 15 см.плочка и то в реално време. А за момичето с вибратора само хубави работи да и се случват.

 7. 2019.09.08 | 21:14

  Боби Не се кахъри бе червено другарче!
  Вие червените боклуци сте свинкали да е.бете червени парцали и дс си ги подмятате един на друг! Вие там в БСП и нейните родствени партийки всички сте баджанаци!
  Нема лошо! Затова си помагате винаги, особено преди избори!

  Айде жив и здрва и като не те изберат за кмет, бий й дузпата на тая парцалеса и си намери друга другарка!
 8. 2019.09.08 | 20:52

  и аз стоя зад твоето....че

 9. 2019.09.08 | 20:12

  Браво мойто момче. Не им обръщай внимание на тези боклуци. Червената змия най-много хапе преди да и отрежеш главата. Ще спечелиш изборите, бъди сигурен в това.

 10. 2019.09.08 | 19:43

  Жена ти е ку*ва

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет