Ангел Джамбазки не изключи да бъде издигнат от ВМРО за кмет на София

Личното ми мнение е, че човек, който може да извърши подобно нещо, трябва да бъде възпрепятстван завинаги да го повтори, а не да има възможност за намаляване на присъдите. Такива хора не бива да бъдат на улицата. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – по повод искането му за връщане на смъртното наказание за убийците на деца.

Чрез народните предствители от ВМРО настояваме да се реши проблемът с циганската престъпност, да се премахне съкратеното следствие за тежки престъпления и да има химическа кастрация за изнасилвачи и убийци на деца. Поради криворазбран либерализъм съдилищата се възползват от съкратеното следствие. Надявам се предложението ни да мине най-сетне, защото това не може да продължава да се случва. Мисля, че концепцията ни е подкрепена и от ГЕРБ. Тези промени не се случват може би заради липса на воля, липса на желание, политическа ревност. Трябва да се приеме концепцията, предложена от вицепремиера Каракачанов и да се засилят наказанията, заяви Джамбазки.

Смъртната присъда е най-сигурният начин, че убиецът няма да е с брадва обратно на улицата. Трябва да направим всичко възможно да запазим жените, децата и възрастните хора от подобни престъпления, подчерта зам.-председателят на ВМРО.

Той отбеляза, че ще продължи да настоява за среща с премиера Борисов, за да потърси отговор на въпроса защо България, и в частност премиерът, е взел решение да подкрепи Европейската комисия в борбата срещу климатичните промени, като се е съгласил да намали със 100% вредните емисии у нас до 2050 година.

Въглищата са единственият независим източник на енергия, всички други ги внасяме. Имаме въглища и оттук можем да си поддържаме енергийната система. Няма смисъл да сме по католици от папата и да тичаме пред вятъра, посочи евродепутатът.

Той коментира и предстоящите местни избори, като не изключи ВМРО и ГЕРБ да си сътрудничат по места. За София най-вероятно ще издигнем собствен кандидат за кмет, обяви зам.-председателят на ВМРО. Попитан дали кандидатът може да е самият той, Джамбазки заяви: "Въпрос на политическа преценка".

В София има много какво да се поправя, каза още Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Коментари

  1. 2019.09.03 | 16:48

    ТИ ЛИ БЕ МЕНТЕ- ПАТРИОТЧЕ ??

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет