Живко Тодоров: Надявам се, че местните избори няма да бъдат арена на ниски страсти

„Надявам се, че местните избори няма да бъдат арена на ниски страсти“, заяви в сутрешния блок на БНТ кметът на Стара Загора и кандидат за градоначалник на града на липите Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

„Призовавам всички, които участват да не замърсяват обстановката, в която живеем и да няма компромати“, заяви той.

„Структурите на ГЕРБ си работят без значение кой им дава задачи. В момента имаме един прекрасен организационен секретар – Цветомир Паунов“, напомни Тодоров..

На нас не ни е необходимо - в София, в Стара Загора, в Бургас, в Русе, да ни се дават напътствия. Все пак сме демокрация вече колко години. Онази силна централизация вече е отживелица“, заяви още Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

 

 

Коментари

  1. 2019.09.03 | 10:40

    Плюйте, плюйте, пилците се броят на есен.

  2. 2019.09.03 | 10:04

    Любимецът на Борисов каза...

  3. 2019.09.03 | 09:09

    Каза, човека дето първо обеща, че ще премахне незаконните постройки на мангалите и след това се отказа, защото те са му основен гласоподавател ;) Разора целия център на Стара Загора и граби с пълни шепи като всички възпитаници на БХ и физкултурника!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет