Политолог: Манолова има административния опит да бъде кмет

  • 28 август 2019 09:34

  • 765
  • 3
Политолог: Манолова има административния опит да бъде кмет
© Булфото (архив)

Залогът на тези местни избори ще бъде националната политика. Това би бил духът на промяната и дали софиянци биха поискали да има промяна. Става дума за ефективна промяна на политиките, защото от десет години сегашният модел стои непроменен, а той трябва да върви към правова държава, към повече регламентации и мерки. Такова мнение изрази в сутрешния блок на Нова телевизия политологът доц. Мария Пиргова.

По думите ѝ Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска направи доста постижения за София, но и доста грешки.

,,Разбира се, никой не може да гарантира победата на Мая Манолова, но аз бях заложила на нея заради административния опит, който притежава. Очаквам кампанията за местния вот да бъде доста остра'', допълни Пиргова.

Според другия политолог в студиото - доц. Стойчо Стойчев, проблем за Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на би бил партийната ѝ обремененост.

,,Все пак нека имаме предвид че когато говорим за избор на кмет, става въпрос за един политик-домоуправител, защото той ще се занимава предимно с битови проблеми'', посочи Стойчев.

Последвайте канала на

Novini.bg
765 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Еее

2019.08.28 | 12:04

3

Има опит,Пиргова,има!!От братята и о доносите!И от ванко едно!!И от обучението по история на КПСС в Москва!!Пък и ти имаш!!Помниш ли какво предлагаше да се показва по телевизиите на децата,а??Порнофилми за сексуално "обучение" дърта червена кошице!!!Я си вземи анализа и си го......

Избирател

2019.08.28 | 11:09

2

Мдаа, червена логика на червена политоложка! Една доказана к.урва като Мая Костинбродска,

може повече от доказалата се и ТРИ пти изибрана като такава, вече почти едно десетилетие, Кметица на София !

Що не изкарахте поне един едномесечен к.урс за модерна пропаганда в Москва през лятото, бе боклуци нещастни!?
С тая де.билска логика и аргументация от времето на Сталин сте много зле и смешни!
И децата в детската градина вече не ви взимат на сериозно бе, червени олигофрени с купени титли!

2019.08.28 | 10:01

1

Мая Костинбродската к.урвеа на Галевите бандити има опит само да лапа рязани червени пишки на всички административни нива!

Добави коментар

Водещи новини