Димитър Делчев: ДБГ не се яви на изборите, защото това щеше да е поредната братоубийствена война в дясно

  • 31 май 2019 17:43

  • 482
  • 1
Димитър Делчев: ДБГ не се яви на изборите, защото това щеше да е поредната братоубийствена война в дясно
© Кадър - БТВ

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г явно доста е слушал песните на Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши и са му омръзнали. Искам да разбия един мит, който битува последните дни. Не Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г спечели изборите, а машината ГЕРБ. Изборната администрация помогна изключително много на ГЕРБ.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на "Движение България на гражданите" Димитър Делчев, който коментира евроизборите и последните политически събития. "Оценка на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа не мога да давам аз. В парламента той осигуряваш кворум. Сега според мен ще го замести Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. От ДБГ не се явихме на изборите, защото не искахме да объркваме десните избиратели. Ако се бяхме явили на евроизборите, щяхме да вземем добър резултат, но това щеше да бъде поредната братоубийствена война в дясно. Според мен от "Демократична България" не търсиха партньори, а патерица. Това показва и тяхното държание след изборите. Те вкараха евродепутат и трябва да ги поздравим, но самочувствието им може да им изиграе шега. Бъдещето на ДБГ е свързано с личностите. Нашите кметове по места доказват това", каза още Делчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
482 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.06.03 | 08:14

1

тоя червен галош сега раздрания галош лена офшорната ли ще сменя! Скрийте го това лайно да е.ба и противната комунделска физиономия на потомствено БКП отроче: некомпететно, нагло и пенетратно!

Добави коментар

Водещи новини