Александър Сиди: Андрей Слабаков спечели своето място в Европарламента

  • 29 май 2019 19:30

  • 1216
  • 0
Александър Сиди: Андрей Слабаков спечели своето място в Европарламента
©

Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и направи един добър преференциален резултат, с което спечели своето място в Европарламента, а иначе ВМРО е и голямата новина и изненада на тези избори, каза в ефира на Канал 3 депутатът от ВМРО, Александър Сиди.

Ние всички знаехме, че избирателната активност ще бъде ниска. Всички политически анализатори, включително и част от медиите обясняваха, че сме направили грешка, но след този резултат е друго.

Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – взе 40% от нашия вот и това показа, че той е единствения ярък и разпознаваем кандидат сред обществото, каза още той. При резултатите, които виждаме от страната, Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и има преференции в почти всяка една секция, в някои повече, в други по-малко, но това показва, че първо хората го харесват и това означава, че сме направили добре да го включим в нашата листа. В крайна сметка, идеята беше да привлечем към себе си хора, които мислят като нас, за да можем да направим този резултат,заяви Сиди.

Единствените, които сме засегнати от това пренареждане, бихме могли да бъдем само аз и моя колега Юлиан Ангелов. Всички други бяха след Слабаков така или иначе. Това беше очаквано и със сигурност всеки от нас е работил, така както е успял да мотивира едни хора около себе си, категоричен беше той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1216 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини