Карадайъ: Ходил съм в Брюксел, ще продължавам да ходя като председател на ДПС

Аз и досега съм ходил в Брюксел и ще продължавам да ходя като председател на ДПС. Това каза пред журналисти председателят на ДПС и водач на евролистата на политическата сила Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село след обявяването на първите прогнозни резултати от изборите за Европейския парламент в отговор на въпрос дали ще стане евродепутат.

За нас тези избори бяха много важни, защото ценностите на Европа са ценности и на ДПС. Заради тези ценности аз бях водач на листата на ДПС, но когато излязат окончателните данни, ще дадем пресконференция по темата, добави той.

Бих искал да поздравя всички проевроейски настроени граждани и най-вече тези, които участваха в изборите. Бих искал да поздравя всички български граждани, които подкрепиха ДПС, и всички структури, които работиха неуморно, заяви Карадайъ.

Ние направихме една проевропейска, позитивна кампания. Разяснихме на нашите избиратели защо са важни тези избори и как Европейският съюз може да бъде полезен. Успоредно с това разяснихме как трябва да има ясна програма за развитие на страната ни, за да има условия децата и внуците на нашите сънародници, които са на гурбет, да се върнат. Защото излезе инфорамция, че голяма част от българите са били на почивка на изборите. Може би хора от столицата и от големите градове са били на почивка, но в кампанията ние видяхме, че хората от малките населени места не са в Европа на почивка, а на гурбет. Ние трябва да създадем програма, за да не обезлюдяват малките населени места в България, посочи председателят на ДПС.

България има нужда от ясна програма за ускорено догонващо развитие в рамките на Европейския съюз. Ние искаме единна и силна Европа, не на лицемерието, противопоставянето, а на мира, на еднаквостта и на любовта, каза още Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет