Момчил Неков: Време е да спре политиката “Да, Сър!” и “Шефовете в Брюксел решават”

“България не е малка държава. Имаме своето място и глас в Европейския съюз. Време е да спрем с политиката на “Да, Сър” и “Шефовете в Брюксел решават”. Това заяви кандидатът за член на Европейския парламент на "БСП за България" Момчил Неков по време на среща с граждани в Нови пазар и Хитрино днес, съобщиха от Позитано 20 .

Темите, които вълнуват гражданите от областта, са политиките на доходите и селското стопанство. “Регионът има традиции в земеделието. През сегашната система, толкова много грешни политики се въведоха, че все повече хора се отказват от земеделието. Тази система роди едри земеделци, които правят земеделската  земя недостъпен ресурс за младите. Същевременно обаче рентите, които дават на хората за тази плодородна земя, не са добри”, коментира земеделски производител в с. Хитрино. Момчил Неков каза, че позицията на социалистите и у нас, и в Европа е да има реален таван на плащанията. “Постепенно така ще се освободи ресурс, което ше даде възможност на повече хора да се занимават със земеделие”, отбеляза още той.

“Доходите, които получават хората в региона, стават недостатъчни за високите разходи за живот. Обещават повишения само предизборно. Реално обаче цените на лекарствата и храните растат много бързо” коментираха граждани на срещата в Нови пазар. Момчил Неков  представи визията на БСП за подоходно облагане и за по-нисък ДДС за основните храни и лекарствата.

“ГЕРБ изградиха имидж на Европейския съюз на донор-организация, която се използва за ПР. Европа е много повече от това. Време е това да се промени - хората го искат и ще го покажат!”, каза още Момчил Неков.

Коментари

 1. 2019.05.24 | 08:08

  ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

 2. 2019.05.24 | 07:41

  След, като си се приобщил към дадена общност, си длъжен да се съобразяваш с нея. А ти си приказвай, не ми пречиш.

  1. 2019.05.24 | 08:03

   ПИКАЯ ВИ НА МИЛИЦИОНЕРСКАТА ОБЩНОСТ.ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ АУТСАЙДЕР ВМЕСТО ДА СЕ ПРИОБЩАВАМ КЪМ МАЛОУМНИЦИ И МУТРИ.ОЩЕ ПО МАЛКО КЪМ ПРЕОБЛЕЧЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ.

 3. 2019.05.23 | 23:57

  Нека отново Бай Гюро ви разясни изборите: ГЕРБ бият БКП/БСП-терористи с 10%.

  1. 2019.05.24 | 06:20

   ОЛИГОФРЕН

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет