Андрей Ковачев: Да се отрича обединена Европа и да се връщаме назад към националните държави е грешно

  • 22 май 2019 17:32

  • 175
  • 3
Андрей Ковачев: Да се отрича обединена Европа и да се връщаме назад към националните държави е грешно
©

„На България й трябва ефективна Европа, която да пази границите, да гарантира нашата социална сигурност, да повишава качеството на живот  въз основа на европейската солидарност и не бива да рискуване всичко това като позволяваме да се води антиевропейска кампания“, каза пред директори на училища, детски градини, учители, медицински работници от училищни кабинети  и читалищни дейци в Пещера вторият в листата на ГЕРБ и СДС Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега..

„Да се отрича обединена Европа и да се връщаме назад към националните държави е грешно. Ако страните в Съюза не са заедно и не приложат на практика българския принцип „Съединението прави силата“, ЕС няма да е конкурентен на САЩ, Индия и Китай във все по-глобализиращата се световна икономика. На срещата бяха засегнати още екологичното възпитание на децата и българските граждани, прекомерната употреба на пластмасови опаковки, привличането и задържането на млади българи от общностите в Молдова и Украйна и пропорционалното и справедливо заплащане на учителския труд.

В тази връзка Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. информира читалищните дейци, учителите и директорите за предстоящата инвестиция на ЕС в размер на 72 млн.лв. за закупуване на 400 нови линейки и реновирането на 237 спешни отделения в страната.

Броени дни преди 24 май Ковачев благодари на българските учители за техния неуморен труд за това да има добри и образовани български граждани.

На срещата присъстваха още народният представител Десислава Костадинова, областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов и кметът на община Пещера Николай Зайчев.

 

Novini.bg
175 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иван

2019.05.22 | 22:51

3

Ми нали плямпахте как Живков искал да ни прави 16 та република. Сега предлагате същото. След 30 години до такива ли изводи стигна моето момче. Чакам предложението за име на територията на новия европейски щат. Ми няма ден да не сътворите някаква простотия..ходете си с мир.

2019.05.22 | 18:05

2

Ние ще решим какво е грешно, а вие ще го приемете!

2019.05.22 | 17:38

1

НЕ НЕ Е ГРЕШНО,ПАЛЯЧО.ВИЕ СТЕ СБЪРКАНИ И ТО МНОГО С ВАШИТЕ ЕВРО ГЕЙ АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ.

Добави коментар

Водещи новини