Ева Майдел: 2/3 от износа ни е за ЕС, което доказва високото качество на продукцията ни

„Твърдението, че вече нищо не се произвежда у нас, е лъжа. Данните показват, че у нас се приозвежда в пъти повече и много по-качественени стоки и услуги, отколкото преди 20-30 години. Две-трети от износа е за държавите от ЕС. Затова не е изненадващо, че всеки предприемач в България, с когото разговарям, заявява, че Европейският съюз е най-доброто място за развитие на бизнеса му и най-бързият и сигурен път към увеличаване на доходите на работещите. А сред кандидатите за европейските избори няма по-голям гарант, че България ще продължи по европейския си път на развитие и интеграция от екипа на ГЕРБ.“

Това заяви кандидатът за евродепутат на ГЕРБ Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на срещи с предприемачи и работници в Добрич, съобщиха от пресцентъра на партията. „Вотът на 26 май е важен, защото залогът е стабилността на държавата и развитието ни занапред, усвояването на 18 млрд. лева от европейските фондове, които се очаква да бъдат заделени за България за следващия програмен период“, заяви народният представител от ГЕРБ и областен координатор вицеадмирал Пламен Манушев.

„От изключително значение е българските представители в Европейския парламент да бъдат подготвени. Да знаят какво и как могат да постигнат, за да достигне европейската солидарност до всеки жител и на най-малкото населено място у нас. Именно такива са кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС“, посочи народният представител Даниела Димитрова.

„Област Добрич има потенциал за още по-голямо развитие на индустрията и европейските средства могат да помогнат на местните предприемачи. Затова е важно хората да подкрепят кандидатите, който имат най-голям опит, авторитет и качества, за да привлекат повече средства по европейските фондове и финансови инструменти на Европейския съюз“, допълни Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на срещите си с граждани в Добрич, Каварна и с. Царевец.

 

 

Коментари

 1. 2019.05.21 | 06:09

  ПРОСТА ЖАБА,КОЯТО ИСКА ДА ВЗЕМА 20 000 ЕВРО ЗАПЛАТА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ.НЯМАТ НАЯЖДАНЕ ЕЙ.

 2. 2019.05.20 | 23:03

  ... което, говори за робски труд... Като е толкова качествена нашата продукция, защо и заплатите не са с европейско качество? Нали Европа е навсякъде, само не и в заплатите... Тази същата, обясняваше преди няколко дни, как Казанлък бил пример за това, че младите хора оставали в България... Сигурно в 30-ти блок в Казанлък има доста млади хора... А и като се разходих из Казанлък, май не само в 30-ти блок има предимно от тези млади братя роми...

 3. 2019.05.20 | 22:11

  Габриели...,Майдели...-надуха ми главата с техните еврогейски ценности...!Тъкмо щях да гласувам за ГЕРБ,но тая ежедневна и досадна пропаганда вече ми идва в повечко и напук,няма да гласувам за тях...!

 4. 2019.05.20 | 20:44

  кво изнасяте , парите на народа .

 5. 2019.05.20 | 20:25

  БЛЯ , БЛЯ !!

 6. 2019.05.20 | 19:06

  МИНДИЛА ИЗНАСЯ П У Т К А Т А СИ ЗА ГОСПОДАРИТЕ И ПЕЧЕЛИ ДОБРЕ. ТОВА НЕ И ПРЕЧИ ДА РАБОТИ СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет