Андрей Новаков и Йоана Йончева-Фильова присъстваха на курбан за здраве и успех

  • 20 май 2019 11:13

  • 330
  • 1
Андрей Новаков и Йоана Йончева-Фильова присъстваха на курбан за здраве и успех
© Пресцентър на ГЕРБ

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Йоана Йончева-Фильова присъстваха на курбан за здраве и успех, организиран от ГЕРБ-Искър.

В събитието участваха и народните представители от ГЕРБ Евгения Алексиева и Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018, районният ръководител на ГЕРБ-Искър и общински съветник Лорита Радева, кметът на район „Искър“ Ивайло Цеков и представители на районната организация на ГЕРБ-Искър.

Курбанът беше осветен в храма „Преподобни Наум Охридски“ в парк „Езерото“ в ж.к. „Дружба-1“. Едновременно с курбана в храма, в парк „Езерото“, по инициатива на ГЕРБ-Искър, беше организиран и празник - „България в обединена Европа“, по време на който малки и големи спортуваха – играха волейбол и бадминтон. За доброто празнично настроение се погрижиха млади изпълнители на народни танци и народната певица Валентина Шерденкова.

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и представители на структурата в района разговаряха с жители и гости на район „Искър“ по време на празника, а членове на районната организация раздадоха флаери и плакати с листата на ГЕРБ и СДС за евроизборите и представиха участниците в нея.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
330 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.20 | 13:03

1

абе къде се скри цветанов,нали беше шеф на предизборния щаб на герб и спечелил по-вече 10 вида избори през последните години а борисов въпреки многото свои ангажименти се захваща и с неговата работа за агитация и праща разни новаковци,майдел,габриел и други шишковци непознати на избирателите физиономии да провеждат агитациите на герб АКО БОРИСОВ НАИСТИНА ВЯРВА,ЧЕ С ПОДАВАНЕТО НА ОСТАВКИ ПО МОРАЛНИ СЪОБРАЖЕНИЯ И ПОЕМАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЯВЛЕНИЯ ЩЕ БЪДАТ РЕШЕНИ ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ...... ХОРАТА ИСКАТ РЕЗУЛТАТИ ,ОСЪДЕНИ ,ОТНЕМАНЕ НА НЕПРАВОМЕРНО ДОБИТО ИМУЩЕСТВО ,ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ОТ ГЕРБЕРСКИ ГОЛЕМЦИ......БОРИСОВ ДА НЕ СЕ ОПРАВДАВА С МИНАЛОТО , КАКВО Е БИЛО ПРИ ДРУГИ УПРАВЛЕНИЯ, А ДА ПРЕСЕЧЕ ТЕЗИ РАЗНИ ПО ВИДОВЕ КРАЖБИ И ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ И ДА ДОКАЖЕ ,ЧЕ ПАРИТЕ ИМАТ МИРИС

Добави коментар

Водещи новини