Елена Йончева: ГЕРБ продават България

„Спасете ни от корупцията, завладяла нашата община Казанлък, както  и държавата ни. ГЕРБ тук продават на безценица не само общинската собственост, а и нашите спомени и мечти”.

С тези думи се обърнаха жители на общината към водача на листата на „БСП за България” за евроизборите Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в. Казанлъчани, заедно с общински съветници от БСП, показаха на Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в ярки примери в тяхната община на корупционни практики, безотговорност, подмяна на политиките за хората с придобиване на частна собственост за свои,  прикрити опорочени обществени поръчки, безстопанственост, довела до разпродажби на общинска собственост на безценица, отказ на информация  за общински съветници от страна на кмета и общинска администрация.

„ГЕРБ продават България. Община Казанлък, която е един от многото примери, се е превърнала в агенция за продажби”, това заяви водачът на листата на "БСП за България" Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в след като посети различни обекти из града. По думите ѝ за последните 7 години са продадени над 2 хил. декара имоти. „Защо дейността на общината е съсредоточена  в тази област - защото се връщат комисиони. Грижата на община Казанлък не е за хората, а как да се продаде един или друг обществен имот и да се вземат комисиони”, обясни тя. Йончева сподели, че преди няколко години е трябвало да бъде евакуирана Математическата гимназия заради срутване, причинено от начина, по който е направена една обществена поръчка и по чудо не се е стигнало до жертви. „Това става в цялата страна. Обществените поръчки се правят за конкретни фирми”,  изтъкна тя.

Йончева допълни, че община Казанлък се опитва да продаде и 6 декара общинска земя в Равда, на първа линия, до морето, на цена 88 евро на квадратен метър. „Благодарение на общинските съветници на левицата, тази сделка е спряна”, подчерта водачът на листата на левицата. Тя посочи и  друга скандална сделка - продажба на 34 декара детско автоградче на цена 550 хил. лв. -16 лв. на квадратен метър, вместо да бъде съхранено това автоградче, което е уникално по своята същност за цяла България и съществува повече от 35 години.  Тя обясни, че е посетила и комплекса, който се строи на мястото на бившото училище „Димитър Андреев”, чиято сграда умишлено е  била оставена на  произвола и продадена на ниски цени на специално избран купувач – съпругата на бившия зам.-кмет. „Българските общини се феодализират и човек не може да успее, ако не е част от партийната герберска структура. Това, което се прави у нас е герберски капитализъм, а не пазарна икономика. Ще спрем този пагубен начин на управление”, категорична бе Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в.

„Управлението на този град се проваля във всичко, освен в това- да се разпорежда с общинската собственост”, заяви кандидатът за евродепутат Иван Кръстев. Той попита- колко инвестиции са направени, колко чужди инвеститори са привлечени, колко работни места са разкрити в този най-индустриализиран регион в страната, по време на двата мандата на ГЕРБ. „Най-големите инвеститори в България са нашите емигранти, прокудени от това управление да търсят начин за препитание в чужбина. Нашата цел е да възстановим България така, че те да се върнат при семействата си”, подчерта Кръстев.

Водачът на листата от региона и зам.-председател на ПГ на "БСП за България" Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на заяви: „Видяхме видимите резултати от управлението на ГЕРБ. Този грабеж е недопустим”.  Той подчерта, че още по-странното е, че гражданите нямат информация- какво се случва и на общински съветници също са отказвани  данни. Стойнев обясни, че той и народният представител от областта Георги Гьоков ще зададат писмени въпроси към кмета Галина Стоянова за тези нередности. „Чакаме отговори”, заключи Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

След като посети проблемните обекти в града, Йончева, заедно с кандидатите Иван Кръстев и Крум Дончев, секретарят на ПГ на левицата Кристиан Вигенин и депутатите от региона Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, Георги Гьоков и Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”,, проведоха среща с граждани от общината.

Коментари

 1. 2019.05.19 | 19:02

  Отвратителна отвсякъде,лъха на мърша...!!!

  1. 2019.05.21 | 00:09

   Незабравке идваме за теб ! Подготви червените пари , подмий се и отватяй бузките . Огромен и корав ти го приговяме ! Доволна ще останеш !

  2. 2019.05.19 | 23:52

   А как Вони джендъра габриел! А как Краде! А как Лъже! Пишете тролчета безмозъчни гербави! Работете! Пари от нас няма да получите!

 2. 2019.05.19 | 23:37

  Браво Йончева! Само БСП! Долу тъпата тиква! По повод първи юни да приберем бокомутрата и ОПГ министерски съвет в затвора! Сто години затвор лично за боко и сто и двайсет за цвъко! Напред срещу гербавата Крадлива и Престъпна паплач!

  1. 2019.05.21 | 00:01

   Помня и милярдите изнесени от червената клика , както и мутренските години и страха в очите на хората . Помня и кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС , колкото и да замитате и преписвате заслуги на други . Помня и фалитите на баките и държавата , както и последната банка по кое време беше разсипана - КТБ . Когато и вземе властта тая червена пастмина , се случват катаклизми в държавата . Никога пак !

  2. 2019.05.20 | 23:53

   Незабравке , кажи пиле ,колко парици вземаш , че ми се ще и аз да докарвам по някой лев отгоре ? Инак Ленчето вика , че виждаме ГЕРБ до къде ни докара . Само дето помним БСП през всичките си управления , до къде ни довеждаше и на какво приличаше страната , и колко бяха пенсии , заплати , какви пътища , какви училища и детски градини , и как само закриваха предприятия и фалираха фирми

 3. 2019.05.20 | 22:09

  Дърта фригидница.

 4. 2019.05.19 | 20:52

  Ужасно! Вие искате да я дарите безвъзмездно на новия СеСеСере на Путишвили, а те най-нагло я продават. Как не ги е срам. Ако Тато беше успял да направи България 16-та република, нямаше сега да е така, нали? Трябва да висите по стълбовете всички червени родоотстъпници, заедно с целите си крадливи родове!

  1. 2019.05.20 | 14:51

   Незабравкеее, Незабравке, Незабравке...що не вземеш един де.бел кол и да си го набиеш в миризливата, червена проста минджа!

  2. 2019.05.19 | 23:39

   много ви плаща бокомутрата ама за последно!

 5. 2019.05.20 | 07:37

  дежурния анонимен герберастки -ТРОЛ на престъпната герберастка шайка.

 6. 2019.05.19 | 18:44

  ГЕРБ РАЗПРОДАВА,А ТИ ЛЪЖКИНЬО МРЪСНА И НИНОВА И СИЕ(БСП)ОКРАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ.ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА! ВАШАТА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.МРЪСНИ ХОРА СТЕ ВИЕ.

  1. 2019.05.20 | 07:36

   СЪС ФАЛШИВИТЕ ТРОЛОВЕ и ФАЛШИВИТЕ ЛАЙКОВЕ.ТОВА Е ГРОБАРСКАТА МАФИЯ.

  2. 2019.05.20 | 02:12

   И тази отровна тъмносиньо зелена мухоморка се пише за българка?

  3. 2019.05.19 | 23:47

   Ще изберем Йончева и БСП! гербавата проста и Крадлива сган, ще гледа през решетките! Затова тролчета тъпи гербави,като бокомутрата тъпа, запазете някой лев, да го посетите в затвора, армаган да му носите! Хи-хи-хи! Ха-ха-ха! Хо--хо-хо! Сбогом! Вечна памет на герберастите! Ха-ха-ха!

  4. 2019.05.19 | 18:49

   абе я го ду ай бе трол

 7. 2019.05.20 | 04:22

  Потреблявайте само български стоки и услуги.
  Така парите ти остават в България.

 8. 2019.05.20 | 04:21

  КОСТАДИН КОСТАДИНОВ 
  ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ "
  ГЛЕДАИТЕ ГО В " Ю ТЮБ "
  Затвор за виновните за сегашното положение на държавата.
  30 годишен геноцид.
  Ако мислите като него, агитирайте за партия "ВЪЗРАЖДАНЕ"
  ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НЕ ОСТАВЯИТЕ НЕГРАМОТНИТЕ ЦИГАНИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪСТАВА НА ПАРЛАМЕНТА.
  После роптаете срещу правителството.
  БКП = СДС, БСП,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,ВОЛЯ И ПАТРИОТИТЕ. ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА УНИЩТОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ 30 Г НАСАМ.
  ВЪЗРАЖДАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА.

 9. 2019.05.19 | 21:48

  Новото интервю, с Цветан Василев в ютуб, казва всичко!!! Свободно е, и всеки който се интересува, може да го види!!!

  1. 2019.05.20 | 01:58

   Гледаите и слушайте интервюто, на Цветан Василев, и се учете ЦЪРВУЛИ МАФИОТСКИ!!!

  2. 2019.05.20 | 01:56

   Защото, ако беше избягал в Германия, ти проЗ ЦЪРВУЛ, нищо нямаше да разбереш!!!

  3. 2019.05.19 | 23:06

   И сас точно разбра, че Цветан Василев, казва истината !?

   Знаеш ли, защо той се крие в Сърбия, а не в Германия например?

   Сърбия е единствената проруски ориентирана държава в момента и там руснаците са силни !

   Знаеш ли, че КТБ е преименувана българска банка от псевдо комунистическо време, в която основния капитал е бил на хора от руски специални и тайни служби ?

   И като събереш 2 и 2 ще разбереш, защо КТБ обра българския народ и защо Цветан Василив е в Сърбия, както и от къде БСП-БКПнаследници намират пари, за мръсните си антиправителствени каламбури, или иначе казано, за работата си по омаскаряване, както и за опотите си за сваляне на ГЕРБ от власт !

  4. 2019.05.19 | 22:29

   ДА ТИ Е.Б.А МАЙКАТА МАНИПОЛАТОРСКА БСП КРАДЕЦ ЗНАЕМ ТОЧНО ЧЕ ПО БСП ОРЕШАРСКИ ОТКРАДЕ БАНКАТА

 10. 2019.05.19 | 23:57

  Едните(БСП) я крадат,пардон - приватизират,другит(ГРОБ)я
  продават.
  И едните,и другите от едно котило = комуняги и доносници на ДС

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Трябва ли да има законодателни промени за по-тежки наказания на непълнолетни?

Трябва ли да има законодателни промени за по-тежки наказания на непълнолетни?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.