Мария Габриел: Всеки от нас ще даде най-доброто от себе си, за да покажем, че България следва непоколебимо своя път на развитие

Днес изпращаме силно послание за подкрепа на Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище за бъдещ председател на ЕК, но и затова, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г гради вече 10 години имиджа на България, на която Европа има доверие. Денят е важен и за да потвърдим отново нашата визия за силна България в обединена Европа. Вярвам, че всеки ще даде най-доброто от себе си, за да покажем, че България следва непоколебимо своя път на развитие. Това каза водачът на евролистата на ГЕРБ - СДС Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ - СДС в София.

"Да, не сме иделани, работим, грешим, но и бързо поправяме грешките си. Грижим се за всяко населено място. Това са нашите качества, които с времето не трябва да губим от поглед“, каза още тя.

„Ще покажем, че с труд, реалистични ангажименти и конкретни идеи ще продължим да работим за по-добър жизнен стандарт и развити региони, за Европа, която закриля и два перспективи“, посочи Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова.

Тя се обърна и към кандидатът за председател на ЕК Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище с думите: „Скъпи, Манфред, познаваш силата на премира Борисов и делегацията на ГЕРБ в ЕП. Годините ни съвместна работа са показали, че можеш да разчиташ на сплотен, силен, знаещ и можещ отбор. Всеки един е доказал се професионалист и българин, работил и имащ още много да даде на Европа и България. Имаш подкрепата ни, Манфред, за писането за тази страница на Европа, за която ще работим заедно“.

Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова посочи, че Европа, която казва „не“ на разделението и „не“ на езика на омразата. „Ще работим за Европа, която е обединена и гради. Европа, която с единство и отговорност може да стигне и до най-отдалеченото училище и до най-малкото земеделско стопанство. Европа, която защитава нашето християнско семейство. Но тази Европа няма да дойде даром, за нея трябва да работим в дух на сътрудничество и взаимно уважение“, посочи тя.

Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова подчерта, че ключовата дума в Европа днес е доверие. „Доверието обаче е заложник на конформизма. Да му вдъхнем нова сила, зависи от всеки един от нас“, заяви тя.

 

Коментари

  1. 2019.05.19 | 19:01

    ЛИЛИТО И ГАБРИЕЛ-КРАЧУН И МАЛЧО

  2. 2019.05.19 | 17:04

    Чужди граждани, с чужди имена, с чуждестранни деца, стървят да представят България в Европарламента?! Да се махат с оная, динята, те не са българки, безсрамни службогонки, шуробаджаначки комунистически, не можем да се отървем от тях. А тъпи-и-и, празни тенекии, кухи лейки, позор за България.

  3. 2019.05.19 | 16:50

    Аз ще гласувам за Иво Христов- четвърти в листата на БСП- така гласувам АНТИГЕРБ, и не съвсем за БСП- той често е критикувал старите, вмирисани номенклатури от БСП- Р.Овч., СерГейчо......

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет