Младен Шишков в Пловдив: Повишаването на доходите е важен приоритет в работата ни

  • 18 май 2019 18:42

  • 322
  • 1
Младен Шишков в Пловдив: Повишаването на доходите е важен приоритет в работата ни
© ПП ГЕРБ

Повишаване на доходите на българските и европейските граждани ще е сред основните приоритети в нашата работа, заяви на среща в Пловдив кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Младен Шишков.
В централния предизборен пункт на партията на Главната пешеходна улица той разговаря с жители и гости на Пловдив.

„Членството на България в Европейския съюз даде тласък в развитието на регионите. С помощта на оперативните програми имаме нови пътища, училища и детски градини, паркове, спортни зали. Обновихме цели зони и подобрихме средата, в която живеем. Сега основен приоритет в нашата работа ще бъде повишаване на жизнения стандарт и увеличение доходите на гражданите“, каза Младен Шишков в отговор на въпрос на пловдивчани. Като друг акцент той определи откриването на работни места, които ще задържат младите хора в страната ни.

Младен Шишков бе категоричен, че правилният избор на 26-ти май ще гарантира стабилността, развитието и авторитета на страната ни в Европейския съюз. Той призова гражданите да гласуват за листата на ГЕРБ за членове в Европейския парламент, която е с номер 12 в бюлетината.

На срещата присъстваха кметът на пловдивския район „Централен“ Георги Стаменов, кметът на Община Раковски Павел Гуджеров, общински съветници от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
322 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХанкоБрат

2019.05.19 | 07:08

1

Просто всеки ден се убеждавам все повече и повече, че голяма част от този народ си заслужава да бъде поробен и изклан. Как някой, дори и с ограничени умствени възможности, може да гласува за подобни българоубийци уроди?

Добави коментар

Водещи новини