Лиляна Павлова: Шумен се превръща в индустриалното сърце на Североизточна България

  • 18 май 2019 12:04

  • 649
  • 1
Лиляна Павлова: Шумен се превръща в индустриалното сърце на Североизточна България
© ГЕРБ

„Шумен се превръща в индустриалното сърце на Североизточна България“.

Това каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена в областния град и допълни, че за последните три години в шуменския край са се открили 20 нови предприятия, съобщиха от пресцентъра на партията. Павлова посети три водещи фирми, работещи в областта на алуминиевото производство и заяви, че стабилното устойчиво икономическо развитие е възможно само когато има индустрия с висока добавена стойност, а формулата за това включва усилията на предприемачите и подкрепа от институциите на европейско и национално ниво. Тя припомни, че благодарение на членството на България в ЕС от 12 години достъпът до единния пазар на ЕС дава възможност на индустрията да реализира успешно своята продукция. Тя допълни, че между 2002 и 2017 г. износът за ЕС на произведени в България стоки е нараснал повече от 5 пъти – от 3,7 млрд. до 19 млрд. евро.

„Ще продължаваме да създаваме условия за развитието на българската индустрия, намаляване на административната тежест за бизнеса и гражданите, така че да има увеличаване на доходите и перспективи за развитие на младите хора в нашата родина“, завърши Павлова.

По-късно в град Каспичан Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена се срещна с над 300 жители, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, където заяви, че тяхната подкрепа е важна както в добри, така и в трудни моменти. „На 26 май да гласуваме разумно с №12 в бюлетината, за да изпратим компетентни кандидати, които ще имат и подкрепата на политическите семейства в Европейския парламент, а ГЕРБ е част от най-голямата група - тази на Европейската народна партия“, каза тя.

Павлова отбеляза, че опонентите на ГЕРБ предлагат само популистки предизборни „кукички“, а като кандидати за Европейския парламент са включени хора, които са довели държавата до фалит през 90-те години.

„Листата на ГЕРБ включва богата палитра от експерти, което гарантира, че българският интерес във всяка сфера ще бъде защитен“ завърши тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Варан

2019.05.18 | 16:01

1

Г-жа свинетка отново е преяла.Комунистическа продажница.

Добави коментар

Водещи новини