Мария Габриел и Елена Йончева си спретнаха разгорещен спор

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е председател на предизборен щаб на ГЕРБ. Това е нарушение. Но от ГЕРБ винаги постъпват така, когато погазят закона - атакуват опонентите си, за да замажат нарушението. Организираната престъпност се е сляла с държавата и президентът трябва да бъде коректив.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия кандидатът за евродепутат и водач на листата на БСП Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в, която коментира темата за внесения вчера от ГЕРБ сигнал до ЦИК за участие на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в предизборната кампания. Заедно с нея гост в студиото беше българският еврокомисар и водач на листата на ГЕРБ Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова. Двете участваха в доста разгорещен диспут по всички горещи политически теми. "Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е председател на предизборния щаб на ГЕРБ и нашите коалиционни партньори. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е присъствал на предизборно събитие на ГЕРБ. Ние си имаме предизборен щаб, който отговаря за нашите прояви. Държавата не може да спре да работи, защото сме в предизборна кампания. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е лидер на ГЕРБ, а президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на трябва да е надпартиен и обединител на нацията, но не виждаме такова нещо. Напротив. Той дейно взима участие в кампанията на БСП", отговори Габриел .

"Моето мото е работа, работа и пак работа. Никога не съм прекъсвала връзките си с хората. Две неща ме отличават - дипломация и твърдост. Познавам отлично европейската политика и знам как да отстоявам интересите на България", продължи българският еврокомисар.

"Моята битка в последните две години е с несправедливостта и бедността в България. Ние сме член на ЕС от 12 години и за съжаление ни най-малко не сме се доближили до нивото на живот на другите държави членки на ЕС. Корупцията е основния проблем. Тук се наляха милиарди, а българските граждани продължават в живеят в бедност. Това сочи доклад на ЕК. Там ясно е написано, че над 40% от българите живеят на прага на бедността и сигналите за корупция са срещу висшите политици в България", разкри Йончева.

"В това няма капка истина. От БСП четат доклада на ЕК като дяволът евангелието. В България се спазва върховенството на закона. Аз мога да говоря за други доклади - на Фич, на Мудис, в които рейтингът на България непрестанно се повишава и инвестиционният климат се определя като много добър. Нарушения има навсякъде в ЕС. Ясно е разписано в правилата на ЕС, че нарушителите ще връщат евросредствата. Категорично трябва да обявим, че българският народ няма да плаща никакви глоби", отвърна Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова.

"В момента в България се случва един герберски капитализъм. Аз се надявам в  следващия европарламент да има една силна група от леви партии и следващият председател на ЕК да бъде ляв. Големият проблем на Европа е, че в момента тя няма обща външна политика и обща отбранителна сила. Ние трябва да разберем каква Европа искаме. Моят филм показа ясно как за оградата по българо-турската граница са отпуснати милиони, а тя се прескача ссъс стълба. Има камери за наблюдение, но те не работят. Факт е, че през България има мигрантски поток", обяви Йончева.

"Ние уважаваме избора на българските граждани. За нас е прекалено рано да се говори за следващия български еврокомисар и състав на ЕК. Нашата цел е да не се допускат популисти и хора, които искат да рушат ценностите на ЕС. Европейската обща отбрана е реалистична цел, но тя ще отнеме още време и не трябва да заблуждаваме хората. Най-важното е да се изгради обща европейска политика спрямо мигрантската криза. Всички европейски партньори признават, че българската граница се охранява най-добре. Нашата цел е това да продължи да се случва. В момента има нулева миграция в България. Трябва да бъдем коректни с фактите", категорична беше Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова.

"България е с най-ниско ниво на усвояване на еврофондовете. Съгласна съм, че в България безработицата спада. Приносът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е голям по тази тема. Той успя да изгони над 2 млн. българи от страната, защото, за да успееш в България трябва да си член на шайката на ГЕРБ", заяви Йончева.

"За първи път миналата година успяхме да обърнем тренда. В България се върнаха повече българи, отколкото я напуснаха. Ясно е, че имаме още много работа, но нас не ни е страх от това. Не искам да влизам в ненужни спорове, но на всички е ясно кога имаше най-голямо напускане на България - по време на управленията на БСП", отговори й Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова.

"Готова съм да работя по всички теми. Но за мен най-големите проблеми са справедливостта, корупцията и демографската криза. В България се крадат над 60% от публичните средства. Това е нещо, което трябва да прекратим", категорична беше Йончева.

"В тези твърдения няма абсолютно нищо вярно. Най-големият факт, който оборва тези твърдения е, че Световната банка ще открие своя логистичен център тук. Това е достатъчно, за да се оборят всички фалшиви новини. Аз ще се боря срещу фалшивите новини. Ако нямаше свобода на словото и медиите всички скандали от последните два месеца нямаше как да се случат и да станат обществено достояние. Аз искам да благодаря на всички български журналисти, които доказаха, че в българия медиите са свободни. Все пак тук трябва да дебатираме за европейските политики, защото предстоят европейски избори, а не национални", даде пример Габриел.

"Ако стана евродепутат, бих искала да работя във финансовата комисия в ЕП. Целта ми ще бъде да проверя и да следя как се харчат парите от еврофондовете. Това е основният проблем. В г-жа Габриел харесвам много това брюкселско говорене, което не разбирам много, но звучи добре", каза Йончева.

"Единство и отговорност. Имаме една Европа и една България. Ние работим за интересите на България и ще ги отстояваме. Европа трябва да се усети във всяко едно кътче в България. Трябва да направим Европа глобален лидер. Много е важно да имаме един набор от теми, по които всички ще работим заедно. Говоря за Шенген, двойния стандарт при храните, еврозоната. За това призовавам всички бъдеще колеги в ЕП. За мен говореното на г-жа Йончева е на ниво за избори за национален парламент и лидер на БСП, а не за евроизбори", завърши Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова.

Коментари

 1. 2019.09.11 | 01:15

  Лудото Ленче срещу Мара Тъпото - смях. Но все пак имат нещо общо - вдигали са краката когато е трябвало и пред когото е трябвало.

 2. 2019.05.20 | 19:36

  Избягалата от България филоложка Габриел изцяло поддържа лъжите на ГЕРБ за което трябва да носи отговорност.Да се уведоми Европейската комисия ,че Габриел прикрива лъжите кражбите у нас в вреда на Евросъюза.Има явен конфликт на интереси,в стремежа си да получава заплата вреди на ЕС.

 3. 2019.05.16 | 11:38

  Малко време не стигна на Жандармерийските " ЛОВНИ РОТИ " в Царство България , да ОТРЕЖАТ ГЛАВИТЕ , на цялата Червена БКП каскетаджийско-цървулска сган , като подлоги на Червена МОСКВА и КОМИНТЕРНА .............. !
  Днес нямаше да го има и Червеното им БКП / БСП котило , като Червената кучка-мръсница дето е " У ЛЕВО " , която мърси с Червената си воня въздуха в БЪЛГАРИЯ !
  Работата по окончателното ликвидиране на Червената БКП / БСП измет предстои да бъде довършена ...... ! БЕЗ МИЛОСТ .......и до 9-то Червено котило !!!

 4. 2019.05.14 | 10:57

  Йончева закопа и Томбата Дончев и Габриел и Мъдейль и всички ГЕРБаджии

  1. 2019.05.14 | 18:24

   Боже , вярваш ли си ?

 5. 2019.05.14 | 11:25

  Йончева тотално разби ГЕРбаджиската корумпирана козъ

  1. 2019.05.14 | 18:21

   И още - закрити детски градини и училилища неремонтирани с десетки години и тънещи в разруха , изнесени милиарди от страната , фалирала държава и окрадени банки , мутри , кредитни милионери , продадени на безценица огромни фирми на близки на партията за без пари , изтървано циганско малцинство ,което жезчинства безнаказано . Мога да продължа и още , и още . Накледахме се

  2. 2019.05.14 | 18:13

   И с какво я разби ? С откровенните си лъжи ли ? Той точно Бойко ги изпъди 2 мил. българи ли ? Най - много хора избягаха от тук преди повече от 10 години . Всичките ми познати , които напуснаха са от тогава . От 5 - 6 години насам някой от тях се върнаха . Какво направи БСП докъто управляваше ? Аз ще ви кажа - едно голямо "НИЩО" . Пълна разруха беше , фалити на фирми , кражби , разбити пътища .

  3. 2019.05.14 | 11:26

   Сори, ама точно перачката на пари Йончева бе арзбита и то много тактично и умно от Габриел.

 6. 2019.05.14 | 14:02

  Мисля, че за всеки средно интелигентен човек стана ясно кой говори истината.
  Освен ако не е от ония 80%....или Платен герберски слуга.

 7. 2019.05.14 | 11:35

  Червените олигофрени те гледат в очите и те лъжат най-нагло. Факт.

 8. 2019.05.14 | 11:32

  I gerb i bsp sa kradtsi, putyat e Samo dvijenie Vuzrajdane

 9. 2019.05.14 | 11:00

  Не знам до кога ще търпим тия подигравки с обеднелия и докаран до ръба на оцеляването бългаски народ. Ако има и малко будни хора искащи промяна тя ще дойде само по един начин, но не е за казване. Само чрез революция ще постигнем еволюция.

 10. 2019.05.14 | 09:59

  Мария Габриел е интелигентен, възпитан и наистина работещ европейски депутат . Елена Йончева се чуди как да поддържа стандарта на живот на който е свикнала и се завира където може. Заплатата на евро депутат я устройва идеално, добре че има достатъчно балъци в България да и се връзват на въдицата. Мислила била за бедните, ха-ха! Мисли да, брои ги като гласове.

  1. 2019.05.14 | 10:47

   Много са ми смешни нашите селски пишман политици, когато бляботят брюкелски клишета изпразнени от съдържание и си джаскат главите като кълвачи

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Очаквате ли водната криза да се разрасне предвид сухото време, което завладя България?

Очаквате ли водната криза да се разрасне предвид сухото време, което завладя България?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.