Мария Габриел в Благоевград: АМ "Струма" ще бъде завършена само ако Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да водят България по европейския й път на развитие

Отборът на ГЕРБ и СДС знае как да направи Европа още по-силна. ЕС е на кръстопът, но ние сме наясно как Европа и България да продължат напред и да се развиват. Това каза водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Ние казваме „не“ на езика на омразата и „да“ на диалога и сътрудничество. Това ще правим в ЕП. Ние знаем как се отстоява националния интерес – с единство и отговорност. Няма друг отбор, който да е толкова наясно със своите приоритети. Гордея се с всеки един колега в листата“, категорична бе Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова. По думите й евродепутатите на ГЕРБ са защитавали България и ще продължат да го правят и занапред – от Шенген до пакета „Мобилност.

„Защитихме по-висок бюджет в контекста на това, че на много други държави бе намален. Ще има отново висок бюджет за земеделие, ще има средства за малките и средни предприятия, за осигуряването на перспектива за младите хора“, увери водачът на листата.

„Област Благоевград знае какво значи да си закърмен с несломим български дух. Знае какво значи традиции и култура, но и знае важността да има ясен хоризонт за бъдещето. Ето защо е важно да си дадем сметка, че АМ „Струма ще бъде завършена само ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ продължат да водят България по европейския й път на развитие“, подчерта Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова. Според нея, за да остане България уважавана в ЕС, нещо, за което премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г работи през годините – хората трябва да гласуват с номер 12 в бюлетината.

„ От 17-те човека в листата няма нито един, с когото да не се гордеем. На българския избирател предлагаме страхотни професионалисти, патриоти, които ще защитават националния ни интерес. Имаме изключителен водач на листата – Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова с каквото и да се е захванала – винаги успява“, каза на свой ред областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

В Благоевградско живеят демократи, това е „десен“ регион. Очаквам да запазим тази тенденция и на 26 май да гласувате с номер 12 в бюлетината.Нима има някаква база за сравнение между листата ни с тази на БСП, между Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова и Елена Йончева, между нашите програми и приоритети?“, попита председателят на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Коментари

 1. 2019.05.13 | 08:42

  Аз ще "гласувам" за Сашо Не...еза !
  А знаете ли защо?
  Защото "гладува",но не отслабна,а сега иска пак да"гладува".
  Търсете в Гугъл и четете"Третия светилник" от емигранта Божидар Чеков,за да узнаете подробностите около"гладуването Му.

 2. 2019.05.12 | 23:16

  Хората няма какво да ядат тя магистралите ще оправя я малко се осъзнай годпожичке

  1. 2019.05.13 | 00:25

   Ами яж говна бе, червен боклук!

 3. 2019.05.12 | 23:51

  Магистралите,.....

  Имат, тесен- вид,.....

  Между, храсти,....

  Канафки ,.....

  И, свлачища- от, рейсове- скали ......

 4. 2019.05.12 | 23:46

  Раян Вейган... САЩ....

  Взе-пояса,...
  За, 10 секунди....

  23: 35 часа...

  На, 12 Май 2019 година .....

 5. 2019.05.12 | 21:29

  Мария Габриел в Благоевград: АМ "Струма" ще бъде завършена само ако Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да крадат от България по европейския й път на развитие....

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет