Младен Маринов: Създали сме механизъм за преминаване на изборите без нарушения

  • 10 май 2019 12:41

  • 429
  • 2
Младен Маринов: Създали сме механизъм за преминаване на изборите без нарушения
© Novini.bg (архив)

Мисля, че сме създали добър механизъм за проверка на сигналите и за работа за добро преминаване на изборите без нарушения. Това сподели пред журналисти в парламента вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

,,Не мога да кажа колко полицаи ще охраняват изборния ден. Имаме разчети на областните дирекции. Искат и допълнителни сили от други структури на МВР. Машините ще трябва да се съпровождат, което ще ангажира допълнителен ресурс'', коментира той.

,,Мина първата среща с ЦИК с идеята да координираме действията и да създадем механизъм, по който бързо да отработваме сигнали, съвместно с главния прокурор, председателя на ДАНС и службите на МВР. Беше обсъдена физическата охрана и опазването на обществения ред в предизборните места и секции, както и киберсигурността по отношение на информацията, която се обменя в хода на изборите'', поясни още вътрешният министър.

Последвайте канала на

Владимир Василев
429 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
механика

2019.05.10 | 13:55

2

А механизъм за хващане на избягани затворници , кога ? А механизъм за контрол качеството на пътищата , кога ? Ако искаш помощ, ела .

Оцелял от ГЕРБ-аджиския произвол българин

2019.05.10 | 12:59

1

Значи не ми се мисли каква чистака ще прави кака Корнелия. Направо ще омете яко вси ГЕРБ-ери от политиката. Малииииии каква чистка ще пада, отсега виждам как треперят някои подставени лица. Така както Орешака беше подбрал Фидосова, та чак в Сърбия избяга.

Добави коментар

Водещи новини