Евелина Славкова: Не очаквам оставка на правителството

  • 10 май 2019 10:52

  • 1296
  • 3
Евелина Славкова: Не очаквам оставка на правителството
©

Какъвто и да е резултатът на изборите, не вярвам, че ще бъде подадена оставка на правителството. Такова мнение изказа пред БНР социологът Евелина Славкова от изследователски център "Тренд".

За нея е интересна кампанията, която тече по много високите етажи на властта – "заигравките" и острите реплики между президент и премиер.

,,В тази конфигурация се губи ролята на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която не участва активно в този дебат, а президентът е влязъл в тази роля. Всъщност президентът го поставиха в тази роля управляващите и по-скоро може да доведе до негативи това налагане на мнението, че той представлява, защитава и играе в отбора на опозицията'', коментира Славкова и добави, че изострената битка между ГЕРБ и БСП е започнала да сваля от рейтинга на президента.

Според нея е било очаквано и поставянето на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на заден план.

,,Цветанов вече плаща сметката по темата с апартаментите'', подчерта тя.

,,Има сериозен паритет между първите две политически сили с лек превес на БСП. Това беше големият ефект на "апартаментгейт", което поставя управляващите в позиция, в която тези европейски избори, които можеха да бъдат по-лесни за тях, в момента се оказват трудни избори'', каза в заключение Евелина Славкова.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1296 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.05.11 | 12:11

3

сус ма ...не очаквала ...аз очаквам оставка разследване затвор и конфискуване на имуществото на власт имащите

Рома

2019.05.10 | 12:21

2

А ние очакваме твоята оставка, какво си анализирала всичко е било на обратно

2019.05.10 | 11:24

1

Тази рoмка бих я боднал в дупето.

Добави коментар

Водещи новини