Борисов: Ако БСП считат посещението на Папата за предизборна кампания, сигурно ме надценяват

За втори път в България идва Папа. Много хора бяха въодушевени, не само аз. Това е изчистване на този негативен образ, който ни бяха създали, без България да има вина. Благодарих на всички служби, още докато папата беше тук, че 3 дена успяха да се справят без нито един проблем.

Така премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира посещението на Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март в България, в предаването “Лице в лице” по БТВ.

Той припомни, че папата е отправил призив да се отнасяме добре с мигрантите. Няма нормален добър човек, който на бягащия от война, да не му даде подслон. В момента има 4 милиона бежанци в центровете в Турция, каза Борисов. При разговорите на 4 очи с папата не е била повдигана темата да приемаме бежанци, посочи още той.

Посланията на Папата бяха човечни, но щом и на папата намираме кусур, ако Господ слезе, на него какво ли ще му измислим, каза премиерът Борисов.

Той коментира сигнала, който БСП внесе до ЦИК и СЕМ. От БСП поискаха премиерът Борисов да се оттегли в отпуск до края на евроизборите. "...И пратен в Белене и убит…така са постъпили с дядо ми”, каза Борисов, коментирайки исканията им.

Ако БСП считат посещението на Папата за предизборна кампания, сигурно ме надценяват. Бях на парада, но президентът Радев ни нападна тежко в изказванията си. Бях и на протест, но така както ме изпратиха, можеше да ме бият с камъни, така че не го считам за предизборна кампания. Той посочи програмата си и каза, че няма нито едно партийно мероприятие. Борисов не вижда основание в искането на БСП.

Той коментира и темата “апартаментгейт”.

"Извиках Порожанов днес при мен. Той каза, че е готов да даде оставка", посочи Борисов във връзка с продължаващия скандал с евтините апартаменти на властта.

Припомняме, излезе информация за закупен от министър Порожанов апартамент през 2004 година.

При най-малката нечестност ще отстраня Порожанов, но 2004 година той не е бил в никакви управленски функции, заяви премиерът.

КПКОНПИ свърши много работа. Над 2 милиарда са парите, които са запорирани, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Възстановяването на Военно-въздушното училище е важно каза Борисов и посочи, че по това са работили заедно с президента Радев.

Радев е първата власт, не може все да казва, че не е от властта, посочи премиерът. В личен план го уважа, и се надявам че и той ме уважавам, каза Борисов.

Ние сме от партиите за пример в ЕНП ( Европейска народна партия). Той посочи, че евродепутатите на ГЕРБ и останалите им колеги много мощно са се борили за транспортните работници.

Европа винаги е била дясна и прогнозируема, каза Борисов.

Няма основание след тези избори да подаваме оставка, посочи премиерът.

Коментари

 1. 2019.05.09 | 06:20

  Ами Орешарски подаде оставка след загубата на БСП на предните избори за Европарламент..., но Боко не ще , и не ще да пуска кокала....дали не се притеснява да не го сполети съдбата на дядо му?

 2. 2019.05.08 | 19:49

  Сайта е цензуриран.

  1. 2019.05.09 | 05:51

   да такъв е

  2. 2019.05.08 | 19:51

   Трият лайковете ако пишете нещо за Възраждане

 3. 2019.05.08 | 19:45

  КОСТАДИН КОСТАДИНОВ 
  ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ "
  ГЛЕДАИТЕ ГО В " Ю ТЮБ "
  Затвор за виновните за сегашното положение на държавата.
  30 годишен геноцид.
  Ако мислите като него, агитирайте за партия "ВЪЗРАЖДАНЕ"
  ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НЕ ОСТАВЯИТЕ НЕГРАМОТНИТЕ ЦИГАНИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪСТАВА НА ПАРЛАМЕНТА.
  После роптаете срещу правителството.
  БКП = СДС, БСП,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,ВОЛЯ И ПАТРИОТИТЕ. ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА УНИЩТОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ 30 Г НАСАМ.
  ВЪЗРАЖДАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА.

  1. 2019.05.09 | 05:50

   Народът се събужда вече.

 4. 2019.05.08 | 20:28

  Тука в този сайт мерише на помияри от бсп

  1. 2019.05.09 | 02:02

   Мерише на герберистки шунди.

 5. 2019.05.08 | 19:00

  „ИНДИВИД C НИCKO НИВO НA ИНТEЛИГEНТНOCТ, ФAЛШИВA OБPAЗOВAТEЛНA CТEПEН, ЛИПCA НA EТИKA В ПOВEДEНИEТO, НEЗНAНИE НA ЧYЖД EЗИK, ПPИМИТИВНИ ПPOТOKOЛНИ OБНOCKИ, ПЪPВOБИТНO И ЧYВCТВИТEЛНO EГO, ТOТAЛНO OТCЪCТВИE НA CAМOKPИТИЧНOCТ, БOЛEЗНEНO CAМOВНYШEНИE ЗA НEПOГPEШИМOCТ, БOГAТA МAФИOТCKA БИOГPAФИЯ И CИЛНO ИЗPAЗEНA CKЛOННOCТ KЪМ KOPYПЦИOННИ ДEЙCТВИЯ….”.

  1. 2019.05.09 | 01:56

   ....и наглост,наглост и гьонсуратлък.

  2. 2019.05.08 | 20:28

   по точна оценка от тая няма , това е нашия вожд .

  3. 2019.05.08 | 20:24

   Тoй e xapизмaтичният лидep, koйтo cи пpoпpaвя път c лakти. Тoй e диkтaтopът, koйтo yнищoжaвa нapoдa cи, зa дa yгoди нa eгoтo cи или нa cтpaxoвeтe cи. Paциoнaлeн cпop c нeгo e нeвъзмoжeн, зapaди мopaлния мy peлaтивизъм и ckлoннocттa мy дa изoпaчaвa фakтитe. Нe пoнacя kpитиka, зapaди чyвcтвoтo мy зa пpeвъзxoдcтвo.Пpиeмa дopи cлyчaйни peплиkи или дeйcтвия зa пepcoнaлни aтakи cpeщy ceбe cи и peaгиpa нa тяx c нapциcтичeн гняв. Чecтo e зaмeceн в нeлeгaлни дeяния, зaщoтo зa нapциcиcтa нe cъщecтвyвaт дpyги пpaвилa, ocвeн нeгoвитe coбcтвeни.
   • Имa пpeyвeличeнo чyвcтвo зa coбcтвeнa вaжнocт (нaпpимep пpeyвeличeни пocтижeния и тaлaнти, oчakвa дa бъдaт пpизнaт kaтo пo-виcш бeз cъизмepими пocтижeния).
   • Oбзeт e c фaнтaзии зa нeoгpaничeн ycпex, влacт, бляcъk, kpacoтa, или идeaлнa любoв.
   • Cчитa, чe e „cпeциaлeн“ и мoжe дa бъдe paзбpaн caмo oт, или тpябвa дa бъдe cвъpзвaн caмo c xopa или инcтитyции, имaщи cпeциaлeн или виcok cтaтyc.
   • Изиckвa пpekoмepнo възxищeниe.
   • Имa чyвcтвo зa вpoдeнa пpaвoтa.
   • Eгoиcтичнo ce възпoлзвa oт дpyгитe, зa дa пocтигнe цeлитe cи.
   • Липcвa мy eмпaтия (cъчyвcтвиe kъм ocтaнaлитe).
   • Чecтo зaвиждa нa дpyгитe или вяpвa, чe дpyгитe мy зaвиждaт.
   • Дъpжи ce apoгaнтнo, нaдмeннo, cнизxoдитeлнo, или пpeзpитeлнo.
   Избpoeнитe пo-гope тoчkи ca дeвeттe cимптoмa, cпopeд Cвeтoвнaтa Здpaвнa Opгaнизaция, нa Нapциcтичнoтo Paзcтpoйcтвo нa Личнocттa (Narcissistic Personality Disorder).
   Зa дa бъдe oпpeдeлeн няkoй kaтo kлиничeн нapциcиcт, e нyжнo дa пpитeжaвaтe cъoтвeтнaтa пpoфecиoнaлнa koмпeтeнтнa ekcпepтнocт пo пcиxoaнaлизa. Caмият бaщa нa пcиxoaнaлизaтa, Зигмyнд Фpoйд, e пpиeмaл дa лekyвa вcяkakви пaциeнти, c изkлючeниe нa тakивa, пpи koитo лyдocттa имa нapциcтични kopeни

  4. 2019.05.08 | 20:18

   И кой направи тази оценка - Корни Нинова или змията специалист Елена Йончева

  5. 2019.05.08 | 19:37

   Искаме втора част!

 6. 2019.05.08 | 20:30

  червен рев,значи боко яко ги шиба червените кухи манерки!!!!!!!!!

  1. 2019.05.09 | 01:53

   "Млък,кенеф-команда"- сме написали преди 80 години в книгата си "Златния телец",предвиждайки появата на герберистките боклуци и близачите им.

  2. 2019.05.08 | 20:51

   аз твоита червена минджа!!!!!!

  3. 2019.05.08 | 20:36

   шиба майкати

 7. 2019.05.08 | 23:17

  Хора само като си представите че по света хората живеят щастливо и никога не са виждали комунизъм и светло сияйно социалистическо бъдеще!Блазе им на тия хора!Един милион нескопостни търтеи в тая държава не спряха да реват за тоя комунизъм и постоянно ни връщат назад!

  1. 2019.05.09 | 01:41

   Ега ти тъпигьоза,ега ти щасливия капит.живот.Едни нарязаха заводите(за друго не са кадърни) и направиха милиони от скраб,другите ровят в кофите за боклук,пенсионерите измират щастливи с икона на Боко в ръка.Срам нямат тъмносините боклуци пребойдисали се като бойковисти.

 8. 2019.05.09 | 00:34

  Посещението на папата не е предизборна кампания, но ползването му като селски ПР, определено е. Вярвам и самият папа, а и държавата Ватикана са разбрали, за какво става дума и едва ли са доволни.

 9. 2019.05.08 | 23:38

  Абе Милиончева, Трилиончева, ГЕРБерски трол Недялковски ходи да се Милиончерстваш там из вашите ФБ групи пичка ти ленина

 10. 2019.05.08 | 23:20

  Гаден еретик е тоя папа!! Глобалистичен ислямизиран корумпиран!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Може ли да се стигне до нулева учебна година?

Може ли да се стигне до нулева учебна година?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.