Кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев, Лиляна Павлова и Емил Радев ще се срещнат с жители в няколко района на София

  • 07 май 2019 17:35

  • 235
  • 0
Кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев, Лиляна Павлова и Емил Радев ще се срещнат с жители в няколко района на София
© ГЕРБ

Кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев, Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и Емил Радев ще се срещнат с жители в няколко района на София.

Кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев ще се срещне с граждани на пазар "Красно село". Той ще посети пазара на 8 май, сряда между 10.00 и 11.00 часа.

В 12.00 часа Андрей Ковачев ще се срещне с граждани на открита приемна на бул. Витоша и ул. Патриарх Евтимий в район Триадица. Срещата ще се проведе в 12.00 часа.

Кандидатът за евродепутат Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще се срещне с граждани на пазара в Младост. Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще посети пазара между 12:00-14:00 часа.

Кандидатът за евродепутат Емил Радев ще участва в инициатива за дарение на книги в 8 училища и 8 детски градини от СО район Красна поляна. Инициативата е в 16.00 часа в читалище Св.Св. Кирил и Методий.

Андрей Ковачев и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще посетят стъкларски завод в район Сердика. Срещата на кандидатите е от 15.00 часа.

По-късно Андрей Ковачев и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще присъстват на празник на район "Люлин". Той ще се състои от 17.00 часа на сцена до ресторант "Бъфало".

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще присъства на празничен концерт по случай Деня на Европа в район Подуяне. Той ще се състои в парк „Герена“ от 18.00 часа.

Андрей Ковачев ще вземе участие в среща на народния представител Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 на тема: "Разговор за храбростта и професионализма на българските воини и бъдещето им като част от НАТО и ЕС" с военно патриотични организации, офицери от резерва и граждани на район "Искър". Събитието ще се състои в ОКИ "Искър" от 18.30 часа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
235 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини