Лиляна Павлова участва в тържествата, посветени на 6 май, в Пещера

  • 06 май 2019 11:17

  • 272
  • 1
Лиляна Павлова участва в тържествата, посветени на 6 май, в Пещера
© ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена участва в тържествата, посветени на 6 май – Денят на Пещера. Тържествени слова произнесоха председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и кметът на община Пещера Николай Зайчев.

Караянчева прие строя на тържествената заря - проверка с участието на 68 бригада Специални сили с командир бригаден генерал Явор Матеев, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Поздрав към жителите и гостите на града отправи Негово високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена поздрави с празника жителите на Пещера. Тя се разходи сред многобройните гости заедно с председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и народния представител от Пазарджик Десислава Костадинова на централния градски площад.

По-рано през деня общинските съветници решиха да удостоят посмъртно със званието „почетен гражданин на Пещера“, журналиста, бизнесмен и собственик на първата в България частна информационна агенция Красимир Узунов.

Пред общинските съветници и гостите в залата Десислава Костадинова каза: „Всеки празник провокира у нас равносметка. А равносметката за развитието на нашия град е положителна. Град на трудолюбиви и добри хора, на родолюбци и пазители на българската духовност, може да върви само напред. Да се развива успешно и да бъде пример за единство и взаимопомощ“.

Сред гостите на тържествата бяха още областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, областният секретар Гинче Караминова и зам.-областният управител Йордан Кожухаров.

 

Последвайте канала на

272 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.06 | 13:52

1

И аз искам ... да чукам тая . Отвсякъде .

Добави коментар

Водещи новини