Деница Златева: Изключително важно е да развиваме българската икономика

Кандидатът за евродепутат Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското проведе среща с ръководството на Неохим, един от най-големите работодатели в област Димитровград, съобщават от пресцентъра на БСП.

"Изключително важно е да развиваме българската икономика", подчерта тя.

Златева отбеляза, че по време на срещата кандидатите за евродепутати са поели ангажимента да намерят механизми, за да се подпомогне фирмата.

"Да се възползваме от възможностите на ЕС за подпомагане на химически предприятия", коментира водачът на листата на БСП за Европейските избори Елена Йончева.

По време на посещението си в Неохим Йончева и Златева разговаряха със синдикатите към предприятието и посетиха два цеха за производство на амоняк и азотна киселина.

Йончева добави, че обезлюдяването на селата и на България е съществен проблем. В община Димитровград, където има 26 села, 4 училища са почти пред затваряне. Всеки млад човек между 20 и 39-годишна възраст напуска България поради липса на перспектива, констатира тя.

 

Коментари

  1. 2019.05.02 | 18:28

    Пращам в Европа Ленчето Офшорката и Деничка Крадливата ръчичка да откраднат малко Евро за партията, че много обедняхме....... Бойко не дава да крадем от България

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет