Елена Йончева: За да започнем възстановяването на България, БСП трябва да спечели тези избори

„За да започнем да възстановяваме България, левицата трябва да има свои силни и ярки представители в ЕС и да спечели тези избори”.

Това каза водачът на листата на „БСП за България” Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в пред над 120 жители в гр. Елхово, съобщиха от пресцентъра на партията. Тя заяви, че Европа е шанс за България, но управляващите и техният кръг от хора използват европейските фондове като донор за лично облагодетелстване "На това трябва да се сложи край.  Когато минаваме през българските села, имам чувството, че страната ни се намира във военно положение. Селата са опустошени, къщите изоставени, а надеждата липсва. Това не може до продължава повече и вярвам, че след като спечелим изборите, ще спрем този процес”, категорична бе Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в. Тя коментира, че в БСП има млади, можещи и мислещи хора, които ще успеят да преведат България по нов път. Йончева каза още, че Европа ни дава голям шанс за развитието на селското стопанство. Тя добави, че откакто България е член на ЕС, за селско стопанство са дадени над 7 млрд. евро. „Повече от 10 години, обаче, страната ни заема последно място по всички показатели, свързани с него, защото тези пари се разпределят сред 75 фирми.  Пари на малките ферми не се дават, защото те няма как да ги върнат на управляващите. Това е част от стандарта за заличаването на България и ние можем да го спрем”, коментира още водачът на листата на левицата.

 „Ние нямаме европейско здравеопазване. В Европа хората доплащат между 10% и 20%, докато у нас доплащането е 50%. Това не е европейска, а антиевропейска политика”, коментира още Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в.  Тя заяви, че тази политика ни отвежда далеч от Европа. Йончева добави, че такова е и положението в образованието. „Имаме прекрасни учители и талантливи деца, но 60% от българите са функционално неграмотни, а това вече е заради системата. Затова във „Визия за България” е заложен конкретен план за преодоляване на проблема. Ние сме предложили премахване на  цялата схема – парите следват ученика, както и уеднаквяване на програмите и условията във всички български училища”, каза още Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в.

„Ако Eлена Йончева не се беше ангажирала с проблема с бежанските центрове, може би тези дни управляващите щяха да обявят победителя в обществената поръчка”, заяви секретарят на ПГ на „БСП за България” Кристиан Вигенин. Той добави, че те се страхуват от нея, защото Йончева е разкрила далаверите за строителството на оградата по границата, повдигнала е въпроса, че има трафик на мигранти и затова управляващите бързат да затворят темата. „Нашата задача е след като спечелим европейските, а след това и предсрочните парламентарни избори, да върнем справедливостта в България”, заяви Кристиан Вигенин.

По-късно Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в, заедно с народните представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев, се срещна с жители на общ. Стралджа, с които обсъди актуални проблеми.   

Коментари

 1. 2019.04.29 | 13:54

  Аз ще гласувам за Сашо Простака, защото е непринуден,безскруполен и нагъл.Знае какво иска и как да го постигне.Простак е по природа и по душа.Дялан камък е,който срещу добро възнаграждение може да слугува на всякакви господари,дори едноврененно и на такива,с противоречиви интереси. За него Божидар Чеков дори книга е написал,със заглавие"Третия светилник".
  Търсете в Гугъл е се посмейте!Смехът е здраве.Наздраве!

 2. 2019.04.25 | 13:17

  Ти пък какво умееш, та ще възстановиш Б-я. Е, да се уредиш, да крадеш очевидно умееш, нали те разследват. Сега искаш да ни срамиш и в Брюксел. И какви ще ги дрънкаш там.

 3. 2019.04.24 | 10:36

  Истината е, че всъщност сега върви възстановяването след тяхното дългогодишно крадене, рушене на икономиката, държавността и съдебната система! Тези не трябва да се връщат на власт, а да отидат на бунището на историята, а и съдът трябва да се позанимае с тях! Лесно се руши, трудно се гради, ако докопат властта (хазната) ще трябва поне нови пет години да плащаме това, което ще успеят да заграбят!

 4. 2019.04.23 | 17:25

  Бяла спретната къщурка,
  с две липи отпред,
  тук Елена свила хурка
  с всяко евро и от дек на дек!

 5. 2019.04.23 | 15:36

  бсп НЕ ТРЯБВА да спечели нищо, защото само разрушава и краде и то от НАРОДНИТЕ ПАРИ! Управлявашите може и да крадат, ама от Еврофондовете! Ако дойдете, вие пак ще пиете само народна кръв, защото от Брюксел веднага ще спрат всички субсидии! Европа не е глупава да хрантути собсвените си хулници и лайномети! Долу банкрутьорите на РБ от до гуша ИЗПОНАСРАНО 20!

  1. 2019.04.23 | 16:45

   Хората с чест, подават оставки, но в БСП, такова понятие не съществува.

 6. 2019.04.23 | 16:41

  Ленче, за да се оправи България, такива дъртофелници като вас, трябва да изчезнат. За оправянето не се притеснявай, ами разкажи за трите къщички по 125 кв.м. на морето, построени с еврофондовете, от министерството на земеделието, или ти можеш само да плюваш по другите. Всички, които сгафиха подадоха остави, някои даже и невинни. А ти?

 7. 2019.04.23 | 16:10

  Пази боже БСП да спечели!Както са огладнели с ДПСето един век няма да стигне да се въстановим!

 8. 2019.04.23 | 16:07

  посъбраха се парици и трябва да ги поопоскате. Окошариха ви спонсорите и е време да дойдете на власт че да наваксате .

 9. 2019.04.23 | 16:01

  120 човека- че много симпотизонти имате. ха ха. Това са синовете и внуците на тези дето "приватизираха" със куфарчетата.

 10. 2019.04.23 | 15:58

  Помня Лукановата зима,после за бога братя не купувайте,Жан Виденовото управление което доведе страната до катастрофа,тройната коалиция на която и спряха всички евро фондове заради корупция ,Орешарски ВИЕ забравихте ли.

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет