Стефан Тафров: Ще се опитам да оправя накърненото доверие към България в ЕС

  • 23 април 2019 08:29

  • 526
  • 4
Стефан Тафров: Ще се опитам да оправя накърненото доверие към България в ЕС
© Кадър: БНТ

Ние от Обединение "Демократична България" сме истинската дясноцентристка алтернатива на статуквото. Това обяви в сутрешния блок на БНТ кандидатът за евродепутат от листата на "Демократична България" и член на "Да, България" Стефан Тафров.

,,Съвсем безпроблемно се създаде нашата листа, отделно от това всеки от нас работи за преференции, за да може да добавим допълнителни гласове. А Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат не попадна в листата, защото такова беше личното му решение. Знаете, той не успя да гласува за пакета Мобилност и в крайна сметка прецени, че не иска да тежи на листата. Смятам, че постъпи правилно'', коментира още Тафров.

,,Трите партии на статуквото са наши конкуренти. Фалшива е и алтернативата на ГЕРБ и БСП. Знаете ли, обикалям България от началото на годината и си говоря с хората и това, което ми казват, е, че им е писнало от корупцията и от онези с апартаментите. Хората искат да видят промяна и "Демократична България" е тази промяна'', добави кандидатът за евродепутат.

,,Колкото по-корумпирана изглежда България, толкова повече намаляват шансовете ѝ да участва в процесите в ЕС, защото няма тежест. Моята цел е да оправя накърненото доверие към България'', посочи Тафров и допълни, че трите партии, съставящи "Демократична България", ще се явят заедно и на местния вот наесен.

Последвайте канала на

Владимир Василев
526 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Георги

2019.04.23 | 21:09

4

Когато зад теб стоят хора като Христо Иванов и Тома Белев, и двамата слуги на чужди интереси, определено нямаш шанс за нищо.

2019.04.23 | 08:58

1

червен бесепендел

Паниковски

2019.04.23 | 10:11

3

Колега,сбъркал си цвета на педала-от 30 години сините го пращат на дипл работа.Червините им стига джендъра Станишев-нахалин като конска муха.

2019.04.23 | 09:22

2

Как, като по-усърдно правиш свирки на западните си господари?

Добави коментар

Водещи новини