Ангел Джамбазки: Да застанем зад българската кауза – дарения за Паметника на Шипка

  • 18 април 2019 20:55

  • 796
  • 3
Ангел Джамбазки: Да застанем зад българската кауза – дарения за Паметника на Шипка
© Facebook

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки с коментар относно правото на избор чия благотворителна кауза да подкрепи всеки от нас – катедралата "Нотр Дам" или пък Паметника на Свободата на връх Шипка.

В момента за паметника, символ на българската свобода, са нужни средства за ремонт. Ангел Джамбазки апелира от нуждата да подкрепим българската кауза и да дарим пари за ремонта на Паметника Шипка.

Ето какво написа българският евродепутат в социалната мрежа:

"Никой не може да държи сметка никому за това как и дали проявява благотворителност, това е лично решение. Но плаченето на чужди гробове ми идва в повечко. Не се кахърете толкова за французите, те ще се оправят. Колониална сила са. Ние, българите, трябва да гледаме първо нас си. В момента се извършва мащабен и скъп ремонт на един от символите на България. За пръв път, откакто е построен, прочее. Това е Паметникът на Свободата, известен повече като Паметник Шипка. Гранитен страж, израсъл от недрата на могъщия Балкан, дълбоко вкопан, врязан във всяко българско сърце. Паметникът на българския дух, воля, храброст и себеотрицание. Избирам да подкрепя тази българска кауза. Не бъди чуждопоклонник, бъди български родолюбец. Български патриот. Подкрепи българската кауза, помогни за ремонта на Паметника на Свободата".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
796 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.04.19 | 07:05

3

Kаква е сметка за превод на пари за ремонта ?

Kkk

2019.04.19 | 05:56

2

Дайте да дадем другари,любим лозунг от едно време. Аз предлагам Джамбазки и всички други патреоте и политици да дарят по една годишна тяхна заплата и тогава да призовават за някаква кауза. Да взима пример от французите те говорят в цифри когато даряват а нашия играч - Дайте да дадем другари.

гост

2019.04.18 | 22:18

1

Прав е ! Да подкрепим Българската кауза !!!

Добави коментар

Водещи новини