Михаил Миков отговори дали Нинова му е предлагала 30 млн. лева за мястото му

  • 16 април 2019 18:53

  • 27650
  • 7
Михаил Миков отговори дали Нинова му е предлагала 30 млн. лева за мястото му
© Кадър: БНТ

В момента има едно помпане на негативните емоции. Вместо с аргументи, битките вече се водят с разни тролове, хейтъри и платени социолози. Извинете, ама един Андрей Райчев излиза и казва, че опозицията в БСП е била платена от Борисов. Всичко, което говори този човек, го прави за пари. Такъв коментар направи в студиото на "Още от деня" по БНТ бившият лидер на БСП и член на Националния съвет на партията Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Той отрече Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да му е предлагала пари, за да се откаже от председателското си място начело на социалистите.

,,Това са пълни глупости! Тези информации се появиха на предишния Конгрес, на който бях избран. Това има своето битие в медиите, но не с тези бомбастични суми. По този начин се цели да се дискредитира БСП. Така че ГЕРБ използва претоплена манджа. Извинете, ама 30 милиона... тези хора луди ли са?!'', попита Миков.

,,Тази война на Нинова срещу Станишев е ненужна. Аз не знам защо се води, трябва да питате Нинова. Но според мен става дума за лични неща'', коментира той отношенията между лидерите на БСП и ПЕС.

,,Тази листа за евроизборите има своите качества. Има млади хора, които има какво да разгърнат, като един Петър Витанов, например. Разбира се, при евентуален провал на изборите председателят на партията носи отговорност. В крайна смета от тези 17 души поне 15 са предложени от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Така че тя може да си говори каквото си поиска, но и Националният съвет носи отговорност, и председателят носи отговорност. Тя е длъжна да застане плътно зад листата, а не да се търсят кусурите на този или онзи'', обясни още той.

,,В БСП има достатъчно политическа култура, съзнание и отговорност, за да има единен отбор. Вярвам, че един силен резултат на БСП може да предизвика предсрочни избори, които до доведат до префигурация на властта в България'', завърши бившият лидер на социалистите.

Последвайте канала на

Владимир Василев
27650 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
робот

2019.04.18 | 09:50

7

за пореден път се убеждавам че герб тиражира- фалшиви новини

матросов

2019.04.17 | 10:54

6

Точен както винаги ...

zico

2019.04.16 | 21:51

5

dolni komunisti,predateli ,svine........nishto poveche....

мик оф

2019.04.16 | 19:03

1

нямам никакво намерение да изтрезнявам!!!!

ЦВИНОКИО НЮЗ

2019.04.16 | 21:15

4

А ти си винаги дежурният платен трол деноноштен тук вониш от километри на злоба и лайна

Mu

2019.04.16 | 20:32

3

Михов, ТИ си пианица и долен влах!!!
мръсник по рождение и диша. ти с Пирински сте най големите боклуци!!!
Махай се !!!! вън!!! и Пирински и серГей!!!!!
мръсни същества

Всичко в тая кочина е седсарска лъжа

2019.04.16 | 19:46

2

и измама.

Добави коментар

Водещи новини